Gaat El Profesor dood in het laatste seizoen La Casa de Papel?

El Profesor La Casa de Papel

De Spaanse hitserie La Casa de Papel houdt hun fans al een tijdje hunkerend naar de release van het nieuwe én laatste seizoen en daarin moeten we mogelijk afscheid nemen van El Profesor…

Deze zomer werd duidelijk dat het vijfde seizoen van de hitserie La Casa de Papel ook gelijk het laatste seizoen zal zijn van de reeks. Betekent dit dat we op een heel verassende manier afscheid zullen moeten nemen van El Profesor? The internet is undefeated en ondertussen gaan er al meerdere theorieën rond. Gaat El Profesor dood in de laatste afleveringen of wordt hij vermoordt? Of hij nou echt dood gaat, dat houdt de acteur nog even in het midden.

Slotseizoen La Casa de Papel

Fans van La Casa de Papel kijken al een tijdje uit naar de release van het vijfde seizoen van de Spaanse hitserie. In de zomer van dit jaar werd duidelijk dat seizoen 5 ook meteen het slotseizoen wordt van de reeks. Daarin nemen we op misschien wel een heel verrassende manier afscheid van El Profesor. Alvaro Morte liet weten dat hij zelf nog niets weet over het 5de seizoen van de Spaanse serie. “Dit is hoe de regisseur Alex Pina werkt. Hij heeft een idee van welke kant hij op wil gaan, maar het hangt af wat er gebeurd op de set hoe de plot er uit gaat zien. Er gaan geruchten dat ik vermoord zal worden, maar dat weet ik niet. Ik hoop het niet!” Het gene wat hij wel over het slotseizoen van Casa de Papel kon zeggen is dat dit seizoen ervoor gaat zorgen dat de kijkers niet kunnen ademen. Dat belooft!

Check hier alle lachjes van Denver uit de eerste 4 seizoen achter elkaar:

Bron: Netflix Nederland

Lees ook: