Skip to main content

Eloise van Oranje heeft volgens haarzelf een grote financiële klapper vanwege haar fooi van een aantal maanden. Op TikTok plaatst ze een filmpje waarin ze dat vertelt. Ze krijgt veel positieve, maar ook veel negatieve reacties.

Eloise was vergeten haar fooi op te halen, nu is ze rijk

Eloise vertelt in het filmpje op TikTok dat ze was vergeten om het fooi op te halen van haar werk. Toen ze deze week naar haar werk ging, zou ze in één keer veel geld hebben gekregen. Het was namelijk van meerdere maanden. Dit omschrijft zelf als: “Vijf maanden fooi vergeten op te halen, dus nu in één keer rijk”. In de video laat ze de enveloppen met geld zien en daar is ze blij mee: “Zo werkt dat“.

Eloise krijgt veel kritiek op haar ‘fooi’ video

Er is ook veel kritiek onder de video van Eloise. Iemand schrijft dat ze haar oom ook kan bellen: “Je kan ook gewoon je oom bellen“. Haar oom is natuurlijk niemand minder dan koning Willem-Alexander der Nederlanden. Het gaat vooral over haar familie: “Lid van de rijkste familie van Nederland………😂😂” en iemand anders schrijft: “Of rijk genoeg om je fooi te kunnen vergeten!!”.

Andere volgers herkennen zich in Eloise. Een volger schrijft: “Herkenbaar, dit had ik laatst ook”. Er zijn ook veel supporters van Eloise die niet begrijpen dat ze zoveel negativiteit ontvangt op haar video: “Die reacties, alsof je niet hoeft te werken! Meid, ik zou zeggen, lekker van shoppen”. En een ander schrijft: “Iedereen reageert zo jaloers alsof ze niet gewoon fooi kan hebben.”

Eloise van Oranje deelt heftig bericht

Onlangs deelde Eloise een ander bericht, een heftige video op haar TikTok. Ze maakt regelmatig gebruik van de trein, maar haar gevoel van veiligheid is niet altijd gewaarborgd geweest tijdens het reizen. Ongeveer anderhalf jaar geleden heeft ze een traumatische ervaring gehad, ze werd namelijk het slachtoffer van aanranding. Eloise vertelt: “Ik heb hem met de grond gelijk gemaakt”. Ze benadrukt dat ze dit deed met woorden: “Niet fysiek, maar met woorden“.

Bekijk hier de beelden

Bron: TikTok, Instagram, DenD