Skip to main content

Emma Heesters en ex-vriend Wesley Hoedt gingen onlangs uit elkaar na vele overspel geruchten in de media. Nu melden bronnen van een juice kanaal dat het koppel weer bij elkaar zou zijn, on the low.

‘Emma en Wesley weer bij elkaar?’

Wesley heeft namelijk de nieuwe reel van Emma een like gegeven. De afgelopen dagen hebben meerdere bronnen aan juice channel verteld dat de twee ‘on the low nog samen zijn en de breuk alleen hebben gepost om van de media aandacht af te komen’.

Volgens het kanaal is de like een bevestiging van die verhalen “Emma waar ben je mee bezig?” vragen ze aan de zangeres. Een fan merkt op: Wel handig van hem. Hij denkt ook zo kan ik alsnog blijven flirten, want hey.. ze denken toch dat ik vrijgezel ben.

“Uithaal”

Emma maakte gisteren met een opmerkelijke post iedereen nieuwsgierig. Ze postte geen foto maar slechts een tekst met zwarte achtergrond. “Hou nou eens je bek” zo staat er. Volgens de juice kanalen duidelijke taal en kunnen we ons opmaken voor een release, en dat bleek ook zo te zijn.

Beluister hieronder de snippet en lees het bericht:

https://www.instagram.com/p/CsJS6QOtq8L/

Breuk

Emma postte in maart een bericht dat haar hart gebroken was: ‘Ik wil laten weten dat Wesley en ik niet langer meer in een relatie zitten. Mijn hart is enorm gebroken, maar ik zal geen spijt hebben van de fantastische tijd die we samen hadden ‘Na regen komt zonneschijn Please be kind and respect our privacy in this matter. I won’t be giving any more statements about this. Thank you. Het nieuws werd bekend gemaakt nadat er veel geruchten verschenen over een cheatende Wesley. Zo lekte een dame uit dat hij contact met haar zocht. Een dag later postte het koppel een foto om te bewijzen dat ze ondanks de geruchten gewoon bij elkaar waren.

Bron: Instagram