Skip to main content

Emma Heesters kwam de afgelopen tijd vaak in de juicekanalen voorbij in verband met de vele vreemdgaan geruchten over vriend Wesley Hoedt. Nu heeft ze echter zelf een onthulling, ze wil dit in eigen handen nemen en bekent zelf dat ze vaak vreemd is gegaan.

Emma Heesters bekend dat ze vreemd is gegaan

Ze vertelt dat ze het zichzelf enorm kwalijk neemt dat ze is vreemdgegaan: “Ik denk niet dat ik ooit zo persoonlijk geweest ben naar jullie toe”, vertelt ze in een video op haar TikTok account. Ze vindt het belangrijk dat haar fans weten waar haar nieuwe nummer over gaat: “Ik vind het wel belangrijk dat jullie weten waar het over gaat. Voor mij gaat het over een oude relatie waarin ik best wel vaak ben vreemdgegaan. Ik haat dat stuk zo erg aan mezelf…”.

Veel reacties op Emma Heesters bekentenis

De meningen zijn verdeeld onder haar TikTok filmpje, waar ze onthult waar het liedje over gaat. Iemand schrijft: “Dit nummer is het enige antwoord wat je vriend wilde horen 100%” en een andere fan vindt het dapper van Emma: “dapper dat je het durft te delen maakt de tekst alleen maar puurder ❤️” en een andere volger had dit niet van haar verwacht: “Woow niet verwacht van jou”.

Emma Heesters danst op WAP

Onlangs plaatste Emma nog een video waarin ze op de remix van het controversiële nummer WAP van Cardi B & Megan Thee Stallion danst. Het desbetreffende nummer verbrak alle records en werd een wereldwijde hit. Er was ook veel kritiek op het nummer omdat het teveel s**s zou promoten. Ondanks alle commotie was het een groot succes en is nummer een aantal jaar later bij Emma Heesters terechtgekomen. Ze heeft grijze kleding aan en doet niet dezelfde dans als in de WAP-video, maar ze lijkt een TikTok dansje na te doen. Het is niet duidelijk te zien of ze ook echt de tekst meezingt want dat zijn best veel sensuele woorden. Af en toe zingt ze mee, maar ze lijkt zich bewust te zijn van het nummer.

Bekijk hier de beelden

@emmaheesters

Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd naar jullie eigen interpretatie van “haat me”! 🥰❤️

♬ Haat Me – Sped Up – Emma Heesters

Bron: Instagram, TikTok, DenD