Skip to main content

Emma Heesters is zangeres die voornamelijk bekend is geworden door haar eigen YouTube-kanaal waar ze veel covers deed. De blondine is naast de eigenaresse van een prachtige stem ook een beeldige verschijning. In een beetje retro-stijl fotoshoot draagt ze een denim bodysuit, waardoor ze erg doet denken aan een van ’s Nederlands meest iconische stoeipoezen van de televisie: Tatjana Šimić.

Tatjana Šimić en Emma Heesters

De meeste mensen zullen haar kennen als Kees Flodder van de nog altijd populaire slapstick serie De familie Flodder. De serie ging over een erg asociaal en arm gezin in een hele nette buurt. Het begon ooit als een film die bedoelt was om als satire over de Nederlandse verzorgingsstaat. Na het succes van de film volgde de serie. Die decennia late nog steeds dagelijks op televisie herhaald zou worden.

Kees Flodder

Tatjana Šimić was een prachtige verschijning en een soort Nederlandse Pamela Anderson uit Baywatch. Met strakke korte topjes en net zo strakke, vaak nog kortere broekjes paradeerde ze door de scenes van de films en series. Ze speelde een typisch dom blondje, die menig hart sneller deed kloppen. Vooral het fragment dat bekend staat als “Buurman? Wat doet u nu?!” zal een hoop mensen hebben laten dromen van een beschuitje met Kees Flodder.

Nieuwe stoeipoes Emma Heesters

Emma speelt dan misschien geen dom blondje, maar een beeldschone verschijning is ze zeker. Het retro-denim pakje dat ze draagt in een recente fotoshoot doet erg denken aan het typetje dat Tatjana speelde. Misschien leest Emma Heesters dit stukje en ziet ze haar kans schoon voor een viraal momentje door de “Buurman” scene na te spelen. Wellicht samen met Wesley Hoedt?

Bekijk hier de iconische Tatjana Šimić:

De foto van Emma die aan Kees Flodder doet denken:

Bron: Instagram