Skip to main content

Emma Wortelboer heeft bij Spuiten en Slikken samen met Jurre een nieuw programma opgenomen. De show heet ‘Word ik hier g*il van?’, en het gaat er heel heet aan toe.

Spuiten en Slikken nieuwe show

De programma makers melden over de nieuwe show: “Zit jouw leven in bed in een sleur? Geen stress, want wij komen je een handje hepen! In ‘Word ik er g*il van?’ gaan onze presentatoren op zoek naar g*iligheden die jij kan proberen in de slaapkamer. Uiteraard met de nodige tips & tricks en do’s & don’ts die elke week door een expert worden gegeven.”

Emma Wortelboer

Jurre en Emma ontdekken in deze aflevering of ze opgewonden worden van electro play en zo ja hoe veel. Een hele opgave, want elektriciteit is Jurre’s grootste angst. Toch valt het bij Jurre en Emma in de smaak.

Electro play

Ze krijgen hele kleine stroomschokjes via de stickers die ze op hun lies en daarna hun geslachtsdeel plakken. Via de schakelaar kunnen ze de strekte instellen en bij 30-40 gebeuren er toch dingen die ze naar een hoogtepunt helpen.

Toch is er ook kritiek op deze spannende ‘leerzame’ nieuwe serie: “Hier gaat dus ons belastinggeld heen” “is het nodig dat dit door een publieke omroep uitgezonden wordt?”

Hieronder de uitzending en meer van Emma:

Bron: NPO, YT, Roddelpraat

Leave a Reply