nieuw formaat 1

Broer van Tupac haalt uit naar Drake om gebruik stem in Diss track! "Dit kan echt niet!" (Beeld)

Entertainmentapr 23, 16:15
Drake heeft een disstrack uitgebracht die het hele internet overgaat. Het is een nummer gericht op Kendrick Lamar. De disstrack gaat vanwege meerdere redenen viraal. Het is inmiddels zo ver uit de hand gelopen dat zelfs de broer van Tupac reageert.

Broer van Tupac reageert op disstrack Drake

Het internet is ontploft vanwege de disstrack van Drake richting zijn rivaal Kendrick Lamar. Er zijn op de track ook 2 andere stemmen te horen. Drake heeft gebruik gemaakt van Ai en 2 stukken in het numer laten rappen door Tupac en Snoop Dogg. Het is niet bekend waarom hij Snoop Dogg als Ai heeft toegevoegd omdat de rapper nog leeft.
Het zouden 2 idolen zijn van Kendrick Lamar en daarmee probeert Drake de beef nog gevoeliger en persoonlijker te maken. Inmiddels is de disstrack ook bekend bij de familie van Tupac. Zijn broer reageert via het Amerikaanse entertainmentplatform, TMZ. Hij laat weten dat een rap battle moet gaan zonder hulp van iemand anders. En hij vindt dat ook niet kunnen dat de stem van zijn broer zomaar wordt gebruikt. Hij ziet het gebruiken van de stem van zijn overleden broer als het inzetten van een tank of wapen. Zijn broer, Mopreme begrijpt wel waarom hij het heeft gedaan, hij weet namelijk dat Kendrick een groot fan is van Pac en Drizzy daardoor met opzet Ai heeft ingezet. De stukken die worden gerapt door Snoop en Pac zijn wel door Drake zelf geschreven. In het nummer gaat het ook over Taylor Swift en wordt ze als de grootste gangster in de muziekindustrie beschreven, ook hier wordt massaal op gereageerd.
De broer van Tupac vindt het wel mooi om zijn overleden broer te horen op een nummer maar niet in deze vorm, op een disstrack. Hij sluit het op een positieve manier en benadrukt dat hij voor zowel Drake als Kendrick Lamar respect heeft. Hij weet als de broer van, heel goed hoe een rap battle uit de hand kan lopen.

Veel reacties op disstrack Drake

Er wordt massaal gereageerd op de disstrack. Op YouTube is het nummer inmiddels al 2,1 miljoen keer beluisterd. Het gaat voornamelijk over de stemmen van Tupac en Snoop Dogg, die erin zijn verwerkt. Iemand schrijft: "Snoop wordt wakker en vraagt ​​zich af wanneer heb ik dit gerapt?" "Drake gebruikt een AI Snoop Dogg alsof deze man niet leeft ️" en iemand anders vindt het bizar dat Drizzy Snoop & 2Pac hun stemmen heeft gebruikt: "Het is waanzinnig om Kendricks idolen te gebruiken. LOL".
Veel fans van Drake kunnen het serieus nemen dat hij Taylor Swift als een gangster omschrijft. Ze is momenteel wel 1 van de grootste artiesten ter wereld en daarom beschrijft Drake haar als momenteel de grootste gangster in de muziekwereld: "Taylor Swift is de grootste gangster in de muziekindustrie, ik ben er klaar mee."
Beluister hieronder de disstrack van Drake
Bron: Instagram, Puna, Beeld: BSR Agency