1

Cornald Maas gaat viraal vanwege sneer naar organisatie Songfestival! (Beeld)

Entertainmentmei 11, 20:25
Eerder vandaag werd bekend dat Joost Klein niet mag optreden tijdens de finale van het Songfestival. Commentator Cornald Maas haalt nu keihard uit naar de organisatie van het Songfestival. Zijn reactie gaat viraal.

Cornald Maas haalt keihard uit naar Songfestival

Hij vertelt dat hij in shock is: "Iedereen was totally in shock vanochtend toen bleek dat de EBU toch de beslissing niet wilde terugdraaien."
Op 'dringend verzoek' van de AVROTROS doet hij wel commentaar bij de finale vanavond. Hij laat duidelijk weten wat hij er allemaal vindt: "Ik zou bijna zeggen, f**k de EBU. Maar dat zeg ik nu ook."

Opgeblazen door de media

Ook denkt hij dat er uiteindelijk naar buiten komt dat incident meeviel en is opgeblazen door de media: "En ik bedoel, de EBU neemt ook wel andere beslissingen, die op een veel gevoeliger vlak liggen. Dat kan allemaal wel." Hiermee doelt de commentator op commotie rondom de deelname van Israël.

Incident Joost Klein

Omroep AVROTROS meldt: "Na het optreden van afgelopen donderdag heeft zich een incident voorgedaan. Tegen duidelijk gemaakte afspraken in is Joost gefilmd toen hij net van het podium af kwam en zich moest haasten naar de greenroom", schrijft de AVROTROS. "Op dat moment heeft Joost herhaaldelijk aangegeven niet gefilmd te willen worden. Daar werd geen gehoor aan gegeven. Dit heeft geleid tot een dreigende beweging van Joost naar de camera. Hierbij heeft Joost de cameravrouw niet aangeraakt."
Bekijk hier de reactie van Cornald Maas
Bron: Instagram, De Telegraaf, RUMAG