Cristiano Ronaldo reageert op haters en of hij beef met Messi heeft "Ik heb mijn haters nodig!"

Entertainmentokt 27 2016, 14:59
Cristiano Ronaldo mag dan wel één van de beste voetballers ooit zijn, door zijn opvallende gedrag heeft hij een hele hoop mensen die hem allerminst sympathiek vinden, sterker nog een grote hekel aan hem hebben: Hij zou te ijdel, een huilebalk, arrogant en een gladde patser zijn.
Ronaldo reageerde op al zijn haters in een interview met Coach, en geeft aan dat hij zijn haters juist nodig heeft, hij gebruikt alle haat als een soort doping en krijgt juist meer zin om zich te bewijzen:
„De belangrijkste les in de voetbalwereld is voor mij negatieve mensen en ervaringen gebruiken om mezelf te motiveren. Ik heb dus eigenlijk mijn haters juist nodig. Zij hebben mij geholpen te bereiken wat ik tot nu toe heb bereikt” INVLOED
Geheel in stijl zegt hij wie de meeste invloed op zijn carriere heeft gehad:„Ik zelf” MESSI
Hij zegt dat het door de media komt dat er een beeld is ontstaan waarbij hij en Messi zouden overkomen als twee vedetten die elkaarhaten en gezworenvijanden van elkaar zijn. Cristiano ontkent: „Dat is simpelweg niet het geval. We zijn geen goede vrienden, nee, maar we hebben een groot wederzijdsrespect voor elkaar.”