kellyzwanger2

Kelly Piquet deelt nieuwe foto, Max jr. opkomst? "Ze is zwanger!!" (Beeld)

Entertainmentmei 15, 12:55
Oplettende volgers van Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, hebben iets op foto's van haar gespot. De Braziliaanse plaatste een foto van zichzelf in een prachtige groene jurk, maar haar fans hebben het maar over één ding: 'Zien we een beginnend babybuikje?'

"Ze is zwanger!!"

Kelly Piquet deelt vaker foto's en video's over welke outfits ze aanheeft. Ook dit keer was dat het geval. Op de foto zien we haar in een donkergroene jurk met grote pofmouwen. Volgers zien dat dat niet het enige is dat groot is, iemand ziet dat ze ook een ronder buikje heeft dat normaal: "Ze is zwanger!!", schrijft ene Raymond stellig.
kelly2

Max jr onderweg?

Zo is hij niet de enige, want uit de comments blijkt dat tientallen volgers deze gedachtegang delen: Max jr. onderweg?'', vraagt nog iemand. Kelly heeft overigens al een dochter uit een eerdere relatie met oud-F1-coureur Daniil Kvjat. Sinds oktober 2020 heef ze een relatie met Max Verstappen.
kellyzwanger1

Jurk

Niet iedereen in de comments is overtuigd van het feit dat Kelly zwanger zou zijn. Het kan net zo goed de keuze op de jurk zijn geweest zegt een volger: "Wat heb je aan? Je lijkt op een theepot". Ene Johan kan de jurk wel waarderen en laat dat blijken: "Ik hou van groen Kelly. Groen brengt kalmte en ontspanning. Maar korte rokjes brengen opwinding. Dus misschien toch iets langers aantrekken..."

Kelly

Kelly verschijnt vaker in pikante outfits, maar toch breekt ze het internet keer op keer met nieuwe foto's. Op Instagram heeft Kelly inmiddels een indrukwekkende following van 1,5 miljoen fans en dat aantal blijft maar groeien. Dat is niet geheel gek.  De Formule 1 is bij Kelly niet onbekend, dus het is niet gek dat zij op deze manier Max Verstappen heeft ontmoet. Kelly kent hem namelijk via haar broer Nelson Piquet jr., die bevriend is met de Nederlander. Tijdens een gezellig avondje uit eten in 2016 in Monaco voelde ze al dat er een bepaalde connectie was tussen hen. Ze heeft er alleen niets mee gedaan, mede vanwege het leeftijdsverschil. Kelly Piquet is namelijk negen jaar ouder dan Max. Zij is geboren in 1988 en hij in 1997.
Bron: Instagram Kelly Piquet