whatsapp image 2024 04 19 at 123835

Gordon krijgt een woede-uitbarsting op rode loper: ‘Niet tegen mij praten!’ (Video)

Entertainmentapr 19, 11:37
Gordon heeft het de laatste tijd zwaar te verduren. Ondanks alle gebeurtenissen was de zanger aanwezig bij de première van de film 'Yamas' in Utrecht. Op de rode loper wilde RTL-Boulevard verslaggever Aran Bade hem wat vragen stellen, maar daar was Gordon niet van gediend. Gordon: "Niet met mij praten!".

Yamas

Eerder meldden we al dat Gordon door extreem noodweer was getroffen in Dubai. Dat gebeurde zelfs deze week nog, ondanks dat was hij in Utrecht om de première bij te wonen van 'Yamas'. Een nieuwe film dat draait om en op het vakantie eiland Kreta, met onverwachte wendingen die je niet wilt meemaken op vakantie. Ook Gordon heeft een rol in deze film, en was zodoende aanwezig bij de premiere.

Rode loper

Bij het rode loper event was ook RTL Boulevard aanwezig met een verslaggever, en die wilde Gordon wat vragen stellen. Waar hij eerder boos was op de mannen van Vandaag Inside, was hij dat dit keer op Aran. In eerste instantie negeerde hij Aran, maar hij deed nog een tweede poging. Daarbij hij een boze reactie van Gordon.

Gordon: "Niet tegen mij praten"

"Dag Gordon", begon Aran het gesprek. Gordon: "Jij noemde mij toch labiel op televisie? Niet tegen mij praten". Er ontstond een discussie maar de verslaggever bleef volhouden. Aran vroeg waarom hij niet met hem mocht praten, maar Gordon hield voet bij stuk. "Ik vraag gewoon even hoe de film was," probeerde hij verder te gaan, maar tevergeefs. Gordon: "Jij noemt mij labiel." Waarop Aron antwoord: "Onder andere, we hebben allemaal wat gezegd over je."

Negeren

Zo ging het op en neer tussen de twee en besloot Gordon weg te lopen om op de foto te gaan met iemand. Hij negeerde RTL Boulevard verslaggever Aran daarna compleet. Volgens de presentatoren in de studio denken ze dat Gordon in de loop van de avond wel bij zou draaien. Hij heeft eerder al last gehad van woede-uitbarstingen, en gingen ze ervan uit dat hij op Instagram nog van zich zou laten horen. Maar niet dus.

Serie

Het camera team van Gordon liep daarna nog wel gewoon achter hem aan. Waarschijnlijk om zijn nieuwe reality serie te filmen. Eerder flopte zijn comeback in de muziek ook al, en volgens RoddelPraat heeft hij ook geen geld meer, dus moest hij wel. Volgens hun zit niemand op zo een serie te wachten, dus veel opleveren zal het ook niet.

Bekijk hier het moment: 

Gordon over overleden date: 

Bron: RTL Boulevard, RoddelPraat, Instagram Gordon