1 censored

Jutta Leerdam deelt pikante video! "Wat een achterwerk" (Video)

Entertainmentmei 07, 15:35
Jutta Leerdam heeft een pikante video geplaatst op haar sociale media. In de video heeft ze doorschijnende kleren aan en haar volgers zijn onder de indruk.

Jutta Leerdam pikante video

Jutta plaatst bij de video op TikTok: "Ik zag deze TikTok in mijn concepten. Ik mis het om elke dag met hem klaar te staan ​​😭😭."
De video is waarschijnlijk opgenomen toen ze nog bij Jake Paul in Amerika was. Op de achtergrond is namelijk ook de hond van Jake Paul te zien. In de video showt Jutta haar pikante outfit en is haar achterwerk duidelijk in beeld.
Er wordt massaal gereageerd op de video. Een volger schrijft: "Mijn god. wat ben jij knap😍" "Je bent zo knap" en iemand anders schrijft: "Ik snap wel dat die hond kwispelt 🥰." Jutta's volgers zijn ook enthousiast over haar achterwerk: "Die b*llen" "De hond geniet ook van je achterwerk."

Jutta's schaatsploeg

Onlangs werd bekend gemaakt datJutta's schaatsploeg niet met haar door wil. Op Instagram reageert ze en haalt ze uit naar Jumbo-Visma. Jake Paul op zijn beurt troost haar.
Eerder reageerde Jutta al met een professioneel bericht: "Ik wilde even laten weten dat ik komend seizoen niet in het geel zal schaatsen. Ik heb op dit moment in mijn carrière iets anders nodig. Ik had een paar moeilijke weken om hierover na te denken, aangezien het twee jaar voor de Olympische Spelen is. Ik heb echter altijd mijn gevoel, instinct en hart gevolgd en weet wat ik hierna wil doen."Ze gaat verder: "Ik wil de sponsors bedanken, al mijn coaches en vooral Jac, al mijn fysio’s, mijn teamgenoten. Ik heb een geweldige tijd gehad met jullie. Het is tijd voor iets anders", schreef Jutta op haar social.
Bekijk hier de pikante video van Jutta Leerdam
@juttaleerdam

I saw this tiktok in my drafts. I miss getting ready with him every day 😭😭

♬ ivy frank ocean - ✮r
Bron: Instagram, Loesoe