katja0

Katja Schuurman deelt pikante foto's van lingerielijn: "Ik kon niet wachten" (Beeld)

Entertainmentmei 20, 13:37
Katja Schuurman heeft haar volgers getrakteerd op weer hele bijzondere foto's. Ze gaat een samenwerking aan met een lingeriemerk uit Amsterdam, maar kon niet wachten op de lancering en gaf haar volgers alvast een pikant voorproefje. Haar collectie bestaat namelijk uit doorschijnende pakjes.

Lingerielijn

Eind van de maand wordt de lijn pas gelanceerd, maar Katja kon niet wachten dus. Ze gaf een klein voorproefje van wat er zoal gaat uitkomen, en dat belooft heel wat. Het zijn voornamelijk doorschijnende pakjes. "Ik kon niet wachten op de lancering,'' schrijft Katja Schuurman in een story op Instagram. "Daarom zijn alleen de bodies nu al 24 uur lang te pre-orderen! Die zijn ontworpen om je goed en powerful te voelen, waar je ook bent: voor binnen én buiten de slaapkamer."

Bodies

Dat is voor binnen en voor buiten de slaapkamer is, laten de foto's wel zien. De shoot is gedaan in de tuin van Katja. Een kleine blik op de webshop laat zien dat de pikante pakjes voor 119 euro verkocht worden. Als je dacht dat dan een gedragen variant was, heb je het mis. Eind van de maand komt de rest van de lijn online te staan.
De samenwerking is met Pavo Couture, een Amsterdams lingeriemerk. Katja heeft de gehele lijn zelf ontworpen, en is volgens haar pas het begin. Later deze maand dus komt de rest online.

Reacties

Haar volgers zijn dan ook niks anders dan positief op de lijn en ook de foto's. Katja krijgt niks anders dan complimenten van haar volgers en vele kijken dan ook uit naar de gehele lijn.

Katja

Op Bevrijdingsdag plaatste Katja al eerder spannende foto's. Toen koos Katja voor een bijzondere manier om de vrijheid te vieren. Ze sprong namelijk naakt in het IJsselmeer, wat voor nogal wat opschudding zorgde onder de aanwezige picknickers en wandelaars. Samen met een vriendin genoot ze van de frisse duik, iets wat ze trots deelde met haar volgers op sociale media. De reacties op haar topless avontuur waren overwegend positief. Vele volgers vonden het geweldig dat Katja en haar vriendin zo onbevangen het water in gingen. Een reactie sprong eruit: "Heerlijk Katja zo zwemmen," liet een enthousiaste fan weten.