katy perry idols4

Katy Perry neemt pijnlijk besluit over Nederlandse Ziggy in American Idol: "Je bent een ster"

Entertainmentapr 02 , 10:08
Het American Idols avontuur van de Nederlandse zanger Ziggy Krassenberg is helaas voorbij. Katy Perry had de lastige keuze te maken of hij door kon naar de volgende ronde. Het was een moeilijke aflevering voor Katy Perry, Lionel Richie en Luke Brian.

Audities

Eerder schreven we al over hoe Ziggy de audities overleefde en met een staande ovatie door ging in het team van Katy Perry. Ondertussen zijn we wat rondes verder, en moet hij de strijd aangaan met de Brit Mackenzie Sol voor een plek in de volgende ronde. Het was voor de jury zelfs zo moeilijk, dat er een extra ronde aan te pas moest komen om te bepalen wie er door ging. Ze deden beide het nummer 'Jealous' van Labrinth.
Het laatste nummer van de twee deed de jury nog meer twijfelen: "Ze zijn beiden heel erg goed", zei Katy tegen de andere juryleden. Maar er moest toch een kandidaat naar huis. "Je moet heel trots op jezelf zijn, je was zo puur en echt" zei Katy nog tegen Ziggy. "Dat gaat je echt naar hogere plekken brengen."
katy perry idols1

"Je bent een ster"

Helaas voor Ziggy koos Katy voor de Brit. Maar voor haar was dat met pijn in het hart. Voordat hij de zaal verliet hadden de jury leden verder nog lovende woorden voor hem: "Ziggy, je bent een ster. " Daarna gaan ze verder: "Je familie zal altijd hier zijn bij American Idol’’, voegde Richie eraan toe. Katy Perry: "We houden van je."

Ziggy in American Idol

In het interview direct na de show reageert Ziggy geëmotioneerd: "Ik ben helemaal kapot van deze beslissing. Ik werk zo hard om te zijn wie ik ben en ik ben zo trots op mezelf."
Ziggy deed in Nederland mee aan meerdere talentenjachten zoals 'Idols', 'The Voice' en 'K2 zoekt K3'. Het was een droom om mee te doen in Amerika. "Ik had voorbeelden als Lady Gaga, Ariana Grande en Beyoncé. Ik vind dat ik daar veel beter pas. In Nederland is de mindset sneller ‘wat de boer niet kent, vreet hij niet’. Ik heb een grote persoonlijkheid en ben ontzettend uitgesproken, in Amerika is dat veel sneller interessant."
ziggy idols
Bron: American Idols, Instagram Ziggy en Katy Perry
"}])