1

Lie Meurs (EOTB) en Gers Pardoel nemen nu al volgende stap in hun relatie (Beeld)

Entertainmentapr 26, 15:32
Realityster Lie Meurs (EOTB) en Gers Pardoel zijn sinds een tijdje bij elkaar en lijken nu al de volgende stap in relatie te ondernemen. In een interview doet Lie een onthulling over haar toekomst samen met de succesvolle artiest.

Lie Meurs (EOTB) en Gers Pardoel gaan samenwonen

Lie is een realityster en heeft bekendheid vergaart door haar deelname aan Ex on the Beach. Ze heeft meer dan 200K volgers op Instagram en dat is ook de plek waar ze Gers heeft leren kennen. Hij heeft haar namelijk een bericht gestuurd: "Hij vroeg: waar kom jij vandaan, want ik moet even checken of jij niet AI bent" vertelt ze aan RTL Boulevard.
Diezelfde nacht dat ze een bericht ontving van de succesvolle zanger hebben ze nog een tijd met elkaar gebeld. Inmiddels zijn ze een stel en begint het aardig serieus te worden: "We hebben het heel leuk samen", vertelt ze. Ze benadrukt dat ze zich niet snel comfortabel voelt bij iemand: "Ik ben niet snel comfortabel bij iemand, dat duurt bij mij heel lang. Maar het was eigenlijk nooit raar of ongemakkelijk."
Het is nu zo ver dat ze zelfs willen samenwonen. Ze zijn naar het kijken naar een huis: "Ik kan je zeggen, morgen gaan naar een huis kijken." De realityster woont momenteel in België en Gers heeft daar ook een carrière. Dus vandaar dat ze aan het kijken zijn naar een woning bij de grens van Nederland en België.

DM's

Gers vertelde eerder in een interview hoe Lie Meurs heeft benaderd. Hij vertelde daar in een interview over: “Ik zag haar foto’s op Instagram en ik heb haar gewoon een bericht gestuurd. We hebben afgesproken en úren gepraat. Dat eerste gesprek was heel bijzonder. Die klik tussen ons was enorm. Ik kreeg zoveel inspiratie door haar, dat ik meteen muziek begon te schrijven toen ik thuiskwam." Vertelde Gers in het gesprek.
"Na onze tweede date wilde ik al met haar trouwen. Ik heb dit nóóit eerder gevoeld. Ik blijf maar nieuwe nummers schrijven. Zij inspireert mij, ik ben echt gelukkig. Nog nooit van m’n leven ben ik zó zeker geweest in de liefde. Uiteraard ben ik gelukkig geweest in vroegere relaties, maar ik meen oprecht dat ik deze gevoelens voor Lie nog nooit eerder gevoeld heb.”  Aldus de gelukkige Gers Pardoel.
Bekijk hier het interview met Lie Miers
Bron: Instagram, RTL Boulevard, Beeld: BSR Agency