LouiVos aangehouden voor onderzoek Drillrap geweld! (Beelden)

Entertainmentdec 24 2020, 18:42
Het gewelddadige genre drilrap is het afgelopen jaar steeds vaker in het nieuws. Zo denkt de politie duidelijke verbanden te zien tussen drilrap en steekpartijen onder jongeren. Daarom is de politie dan ook een grootschalig onderzoek gestart naar 'drillgeweld', waar ook enkele rappers bij betrokken zijn. Zo werd niet alleen rapper Massief, maar ook rapper LouiVos aangehouden.

''Ik ben geen drillrapper''

LouiVos heeft zijn aanhouding gefilmd en gepubliceerd op Instagram Stories. In het filmpje is te zien dat hij vriendelijk meewerkt met de agent die aangeeft dat zijn onderzoek over drillrap gaat. LouiVos geeft aan meer te doen dan rappen en overigens ook geen drillrapper te zijn. Als de agent vraagt wat hij nog meer doet naast rappen, geeft Vos aan daar niet op in te willen gaan.
Uiteindelijk gaan de heren wel met elkaar in gesprek over een vechtpartij waar LouiVos vroeger deel van was. De agent en de rapper kunnen zelfs met elkaar lachen tijdens het ophalen van oude herinneringen. Kon het maar altijd zo gaan! Uiteindelijk bleek LouiVos niet degene in het gevecht te zijn. Bekijk de beelden van de aanhouding hieronder.
Eerder beschreven we al dat de politie denkt dat drillrap de aanleiding was voor een steekpartij in een Albert Heijn in Amsterdam. Sinds de fatale steekpartij in Nijmegen, waarbij drilrappers Qlas en Blacka betrokken waren, staat het genre op de kaart van de politie. Gelukkig is het bij LouiVos bij een aanhouding gebleven.

LouiVos is overigens geen vreemde van de politie, zoals te zien in deze video.