1

Max Verstappen helemaal los in stripclub! "Hij heeft toch een vriendin?" (Video)

Entertainment•mei 07, 12:47
Max Verstappen is gespot in een stripclub. Hij was er samen met autocoureur Lando Norris. Inmiddels gaan de beelden het hele internet over en wordt er massaal op gereageerd.

Max Verstappen gespot in stripclub

De beelden zijn gedeeld op TikTok. Op de video's is te zien dat Max het naar zin had met Lando Norris. Hij danst een beetje en staat zeker niet stil. Op de video's zijn ook meerdere danseressen te zien in pikante outfits. Veel mensen vragen zich of het een stripclub is: "Is dit wel een stripclub? en iemand anders grapt dat Max daarna op de bank sliep.
Veel mensen vragen zich ook in welke club ze waren: "E11even, club in Miami." Zijn manier van dansen valt ook op: "Max geeft een absolute Hollandse jongensvibe terwijl hij danst met zijn hand" en iemand anders vindt het enig hoe hij danst: "Ik hou van de manier waarop dat het enige dansgebaar is dat Max kent😭" en iemand anders begrijpt niet wat hij in een stripclub doet: "Hij heef toch een vriendin?".

Pikante outfit vriendin Max Verstappen

Onlangs droeg de vriendin van Max een pikante outfit bij een fashion show in Parijs. Bij haar post op Instagram schrijft ze: "In my Matrix era,'' aldus de Braziliaanse vriendin van Max Verstappen vanuitParijs. Waar ze ambassadeur is voor de fashion en wat show's af moet gaan. Haar outfit is natuurlijk een hint naar Trinity, de vrouwelijke hoofdrol in 'The Matrix'. In de film uit 1999 draagt Carrie-Anne Moss een latex pakje wat veel fans toen gek maakten. Maar ook de versie van Kelly Piquetis er 1 om in te lijsten. Mocht zij Trinity hebben gespeeld, zouden we misschien niet eens meer over de 'echte' spreken. In de films van 'The Matrix' komen natuurlijk ook Keanu Reeves (Neo) en Laurence Fishburne (Morpheus) voorbij.
Kelly verschijnt vaker in pikante outfits, maar toch breekt ze het internet keer op keer met nieuwe foto's. Haar followers zijn dan ook niks anders dan positief in de comments.
Bekijk hier de video's van Max Verstappen in de stripclub
Bron: Instagram, TikTok, DenD, Beeld: BSR Agency