Meisje misdraagt zich tegen agent in Rotterdam, Agent slaat terug, Politie Reageert (Beelden)

Entertainmentjun 02 2018, 12:38
Er gaat een heftige video online rond van een meisje dat zich misdraagt in Rotterdam tegen een agent en daarna zelf een klap krijgt als ze te ver gaat. Het blijkt nu te zijn dat haar vriend in de boeien werd geslagen en zij verhaal kwam halen.
De dame heeft ruzie gekregen met een toiletjuffrouw van een horecagelegenheid aan het Stadhuisplein, zo meldt RTV Rijnmond. Een portier die het zag gebeuren sprak haar daar op aan. Daarop haalde de vrouw uit. Zij zou hem onder andere hebben geslagen en geschopt. Haar vriend zou volgens getuigen met een stoel hebben gegooid en de portier een nekklem hebben geven. Buiten werd de politie ingeschakeld. Agenten zetten de man tegen de bus om hem te boeien, maar zijn vriendin probeerde de aanhouding te voorkomen.
De makers van de video vinden het te ver gaan: “Dit ging veel en veel te ver. Dit is gewoon machtsmisbruik. Die man (de politieagent red.) kon haar ook gemakkelijk in de boeien slaan” Volgens de politie
heeft de agent in de video geweld moeten gebruiken om de vrouw onder controle te krijgen: “Hij heeft dat volgens de procedure gemeld en dat wordt bekeken.”
Bekijk alle beelden hieronder:
Deel 2:
"}])