monica3

'Monica Geuze en nieuwe vriend nemen volgende stap in relatie!' (Beelden)

Entertainmentmrt 01, 12:11
Monica Geuze heeft een nieuwe vriend en dat was groot nieuws de afgelopen week. Ze is in het voetbalwereldje gebleven na haar breuk met Lars Veldwijk, haar nieuwe vlam is namelijk voetballer James Lawrence. De twee zijn nog maar net samen, en hebben al de volgende stap genomen in hun relatie.

Nieuwe vriend

Monica vertelde eerder in haar podcast Geuze en Gorgels al dat ze een nieuwe vriend heeft: "Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt", zegt Geuze. "Ik ben heel blij en dat is het." Om wie het ging, wilde de presentatrice toen nog niet zeggen. Volgens Gorgels heeft Geuze nog niet heel lang een nieuwe relatie. "Toen je me appte was het zo'n anderhalve week geleden, dus het is nog zo pril als de neten", zegt hij.

Volgende stap

Maar zo pril als de relatie nog is, hebben de twee al de volgende stap gezet, ze wonen namelijk al samen in het huis van Monica. Het zou voornamelijk om logistieke redenen zijn zo zegt RealityFBI. James zou in Nederland zijn om te herstellen van een blessure die hij heeft opgelopen. "James, die we 5 dagen geleden al samen met Monica op Schiphol zagen lopen toen zij hem ophaalde, verblijft momenteel in Nederland om te herstellen van een blessure. (Hij schijnt hier z'n hersteltrainingen te doen)." zo schrijft het juicekanaal bij een foto van de twee.
monicajames1

Monica bevestigd

Het juicekanaal meldde al eerder over de relatie en plaatste foto's van de twee terwijl ze zelf nog niks bekend had gemaakt. Monica bevestigde dezelfde dag nog dat ze een nieuwe vlam had. En dat ze heel gelukkig was.

Nieuwe Liefde

Eind vorig jaar zei de presentatrice al open te staan voor een nieuwe liefde. "Het lijkt me heel fijn om iemand te ontmoeten en dat ik denk: dit wil ik voor de rest van mijn leven", zei ze toen over haar mogelijke nieuwe relatie. Geuze was eerder samen met onder anderen voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter kreeg. Het stel maakte eind 2019 bekend uit elkaar te gaan.
Bron: RealityFBI, Instagram Monica Geuze