monica3

Monica Geuze gaat op date, maar het wordt ongemakkelijk "Je mag me best zoenen"

Entertainmentmrt 01, 13:27
De podcast van Monica Geuze en Kaj Gorgels leveren vaak spraakmakende onthullingen op. Dit keer in de nieuwste aflevering gaat Monica dieper in op haar dateleven en vertelt ze een aantal ongemakkelijke situaties die ze had tijdens haar dates.

Ongemakkelijk

Door FHM was ze in 2021 verkozen tot mooiste vrouw van Nederland, zijn mannen daardoor een beetje geïntimideerd door haar? In de nieuwste aflevering van haar podcast vertelt ze over haar dateleven. Zo vertelt ze over een ongemakkelijke afscheidsmoment met één van haar dates. "Ik had laatst een date met iemand en het was echt supergezellig. Het hoefde van mij nog niet te eindigen, maar ik had met een vriendin afgesproken, dus op een gegeven moment moest ik wel echt gaan."
Monica Geuze tegen haar date: "Je mag me best zoenen hoor"

Eerste date

Als je voor het eerst met iemand afspreek kan het spannend zijn om in te schatten hoe de ander de date heeft ervaren. Het afscheidsmoment kan dan ook ongemakkelijk worden: wordt het een afscheidskus of een knuffel? Het kan ook drie zoenen zijn op de wang.

Monica: "Drie kussen?"

Ook Monica worstelde met deze gedachte. "Ik wist niet goed hoe we afscheid moesten nemen." Ze besloot hem een kus op zijn wang te geven. "Maar op dat moment dacht ik: nee, toch niet. Dus gaf ik hem nog maar een kus op zijn andere wang." Volgens Monica voelde dat ook raar en werd de situatie alleen nog maar ongemakkelijker toen ze hardop voorstelde om elkaar drie kussen te geven. "Drie kussen?", zei hij. "Eigenlijk wilde ik je gewoon zoenen, maar jij begint mij op mijn wang te kussen."

"Je mag me best zoenen"

Uiteindelijk werd het afscheid spannender dan Monica in eerste instantie in gedachte had. "Oh, je mag me best zoenen hoor", reageerde ze op zijn opmerking. "Nou, toen zoende hij me dus. Maar dat was wel echt een heel ongemakkelijk moment."
Monica Geuze tegen haar date: "Je mag me best zoenen hoor"

Eerdere dates

Het is niet de eerste keer dan Monica meer vertelt over haar date leven. Eerder vertelde ze al dat ze bang was dat ze iemand een SOA had gegeven. Ook kwam ze haar ex Lars Veldwijk tegen toen ze een date had met een twintig jaar oudere man.
Bron: Podcast Geuze en Gorgels, Instagram