alexia1

Prinses Alexia gespot met mysterieuze jongen op Koningsdag, nieuwe vriend? "Wie is die hunk?" (Video)

Entertainmentapr 30, 11:48
Koningsdag was voor velen een geslaagde dag. Koning Willem Alexander en Koningin Máxima hebben een prachtige dag gehad in Emmen. Maar ook de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane vonden het een geslaagde dag. Ook liepen ze er prachtig bij, maar iedere Koningsdag is er ook kritiek op het Koningshuis.

Alexia

Zo ook deze keer. Er is veel kritiek op de middelste prinses, Alexia, omdat ze volgens critici een 'arrogante' houding zou hebben. Een verslaggever vraagt Alexia: “Alexia, hoe was uw tussenjaar? Kunt u iets delen van wat u gedaan heeft?” Alexia antwoord op zo’n manier dat ze niet teveel details prijsgeeft: “Ik heb vooral veel gereisd en gewerkt. Veel culturen leren kennen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dat ook kan.” Waar ze precies geweest is wil ze niet vertellen, wat haar goed recht is.

Kritiek

Shownieuws verslaggever Bart Ettekoven heeft het meeste kritiek op haar: "Ik vind het wel jammer, want wij laten ze met rust op die paar persmomenten na en dan mag je op dat soort momenten wel wat geven, toch? Ze had toch kunnen zeggen: ‘Ik ben door Azië gereisd’, of: ‘Door Zuid-Afrika’, of: weet ik veel wat. Hallo, wij hebben die vakantie betaald van d’r! Mogen we weten waar ze naartoe is geweest?!"

Mooi mens

Gelukkig voor de prinses krijgt ze ook bijval in deze zaak, ook omdat ze zich niet kan verdedigen wat dit betreft. Ene Ruud op X: “Mooi mens, Alexia. Ik (persoonlijk) zie hier een jonge vrouw die moeite heeft om zich “en plein public” te uiten en een liefdevolle moeder, Máxima, die haar helpt.”

Jongen

Daarbij zijn er ook nog beelden online verschenen van prinses Alexia op Koningsdag dat ze heel snel naar een mysterieuze jongen in het publiek toe loopt. De twee lijken een selfie te maken, toch denken mensen dat de twee elkaar al kenden en het een stiekeme groet is tussen de twee. Want ze loopt er wel heel snel naar toe.
Bron: X Peter ter Horst,