ronnie

Ronnie Flex plaatst nieuwe Top Notch disstrack na Sticks en Jiggy Djé's 'Pincodes' (Beeld)

Entertainmentapr 26, 22:30
Ronnie Flex heeft al een geruime tijd bonje met zijn oude platenlabel, Top Notch. Het platenlabel kwam gisteren uit het niets met een disstrack naar de rapper 'Pincodes', waarop lines van legendes Sticks en Jiggy Djé te horen zijn. Ronnie heeft op zijn beurt binnen 24 uur weer een track gemaakt 'Pincode Gekraakt'. Het nummer gaat inmiddels het hele internet over.

Ronnie disstrack Top Notch

De disstrack van Ronnie is gericht op de disstrack, Pincodes van Top Notch die gisteren uitkwam. In de disstrack van Top Notch verdedigen Jiggy Djé en Sticks het label en reageren ze op alles wat Ronnie tot nu toe heeft geroepen. Ook kregen ze hulp van rapper Hef.

'Pincode Gekraakt'

Ronnie reageert nu 24 uur later met een disstrack. Hij laat duidelijk weten wat hij van Jigggy, Hef en Sticks vindt. Zijn fans zijn ook enthousiast, want er wordt massaal gereageerd.
Een supporter van Ronnie schrijft: "2-0 RONNIE FLEX !!🤧" en zijn goede vriend en collega Lil Kleine staat ook achter Ronnie: "Jezussssss, @jiggydje 🤣." Vele vinden dat disstracks horen binnen de hiphop-scene en dat laten zijn fans ook weten: "Dit is voor een ieder die sliep op je pen game want WAT!? i love hip hop. dit is top sport!" Producer Fraassie is ook enthousiast: "Hodee diss era is back" en iemand anders schrijft: "Real hiphop = back" 

Ronnie Flex

Ronnie luchtte zijn hart ongeveer half maart hart op social media nadat hij in januari een rechtszaak had verloren van het label. Ronnie legde in meerdere posts wat hem was overkomen bij Top Notch, hoe oneerlijk hij is behandeld en de miljoenen die hij zou zijn misgelopen. De frustraties liepen zelfs zo hoog op bij hem, dat hij een disstrack maakte 'Kees Closed', gericht aan Kees de Koning en Jiggy Djé.
Tot op de dag van vandaag was het stil vanuit Top Notch en heeft niemand gereageerd. Tot nu dan, de track 'Pincodes' is een antwoord namens het label (Kees de Koning), Jiggy Djé en Sticks. Ook Hef is te horen op de outro van het nummer. Het wordt gezien als een statement vanuit het hele Top Notch team. Het is een mix van bars van Jiggy en Stick door elkaar.
Beluister hieronder de disstracks van Ronnie Flex en Top Notch
Bron: Instagram, YouTube, Puna