schermafbeelding 2024 05 21 om 165750

Ruzie loopt uit de hand in Mr. Frank Visser doet Uitspraak! "Eis een schadevergoeding" Beeld)

Entertainmentmei 21, 19:20
In een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet Uitspraak heeft Tristan bonje met zijn buurvrouw Amy. De spanning loopt hoog op tussen de twee.

Mentale schade Mr. Frank Visser

Tristan heeft mr. Frank Visser ingeschakeld. Zijn buurvrouw Amy heeft namelijk een camera achter haar raam neergezet waardoor Tristan zich bespied voelt: "Het is geen fijn gevoel als je constant in de gaten gehouden wordt", vertelt hij in het programma.
Daarnaast heeft hij ook last van de 'hevige' ruzies die zijn buurvrouw heeft met haar vriend en is daar helemaal klaar mee: "Ik eis een schadevergoeding van 1000 euro voor de mentale leed en schade die ik heb ondervonden door de ruzies." In het verleden heeft Tristan ook veel ruzies meegemaakt, maar dan van zijn ouders.
Amy heeft 'goed' nieuws voor haar buurman: "Wij zijn uit elkaar. Het is gewoon beter zo." Waarom heeft ze camera's achter haar raam? Tristan zou haar meerdere keren hebben getreiterd en toen heeft Amy de politie weleens heeft ingeschakeld voor de geluidsoverlast die Tristan veroorzaakt.
Ook zij wil een schadevergoeding. "Ik eis 500 euro voor mijn psychische schade daaraan."

Veel kritiek op de aflevering

Er wordt massaal gereageerd op de aflevering. Iemand schrijft: "Wat een tokkies. Vooral die rooie kat." "Tristan kan ook goed liegen🤮" en iemand anders heeft in dezelfde straat als Tristan gewoond: "Heb jaren bij hem en zijn straat gewoond, dat zijn echte aso's en die konden treiteren." en iemand anders deelt: "Mensen kunnen tegenwoordig niks op een normale manier oplossen. Hoe moeilijk is dat?".
Bekijk hier een fragment van de aflevering
Bron: Instagram, SBS6