frank visser standaard drinker 1536x808 1

Standaard drinker bij Mr. Frank Visser gaat viraal "Ik begin 11:00 uur ’s ochtends"

Net binnenjan 08 2022, 19:29
Anja en Martin uit 'mr. Frank doet uitspraak' waren boos in de laatste aflevering. Dit, omdat hun buurman René een kapotte dakkapel voor hen zou maken. Echter heeft hij dat nooit afgemaakt. Schijnbaar zou de ruzie toch om iets anders gaan.

Mr. Frank Visser

Presentator Viktor Brand en mr. Frank Visser reisden naar Wehe-Den Hoorn om de ruzie tussen Anja, Martin en René op te lossen. Als oplossing voor de kapotte dakkapel op hun gezamenlijke dak hadden zij besloten om het werk te verdelen. Anja en Martin zouden het materiaal kopen en de buurman zou klussen. Echter toen hij zijn kant van het dak gemaakt had, is hij gestopt. Dit zorgde ervoor dat Anja en Martin nu in de woonkamer moeten slapen.

'Standaar drinker'

Schijnbaar is er meer gaande, omdat er ook een ruzie was ontstaan over de harde muziek van René. Hij is dan ook weer boos op zijn buren over de houtkachel. Volgens René is Martin ook een alcoholist. Anja is het oneens met de mening, zij noemt hem een 'standaard drinker'. Hij drinkt zo'n tien alcoholische versnaperingen en hij begint zo vroeg als 11.00 's ochtends.
Het gaat zelfs zo ver dat Martin op straat zijn behoefte doet en soms wel tegen het busje van René. Martin zelfs geeft toe een plasprobleem te hebben, omdat hij zijn behoefte niet kan inhouden. Volgens hem heeft hij nooit tegen de bus van zijn buurman heeft geplast.

Bekijk hieronder het fragment en reacties op Twitter:

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Bron: skoften, SGXL, Twitter