diddy0

Sean 'Diddy' Combs deelt excuusvideo, volgers boos: ""Spijt je alleen omdat je gepakt bent" (Beeld)

Entertainmentmei 20, 12:55
Er gaan bizarre beelden viral van Sean 'Diddy' Combs, waarin hij zijn ex-vriendin Cassie Ventura mishandelt. Op de beelden is te zien hoe Diddy Cassie naar de grond werkt en blijft schoppen. Dit alles gebeurde in de hal van een hotel. Diddy plaatste een excuus video, maar wordt overspoelt met haat reacties.

Beelden

De beelden zijn te bizar voor woorden, en dat beseft Diddy dan ook nu pas. Op Insta post hij een excuus video, maar dat wordt niet in dank afgenomen door heel wat volgers. Ook de advocaat van Cassie heeft ondertussen gereageerd: "Toen Cassie en meerdere andere vrouwen naar voren traden, ontkende hij alles". 

Reactie advocaat

De advocaat ziet de excuusvideo die Diddy dit weekend op Instagram plaatste als een wanhoopsdaad. "Dat hij zich pas genoodzaakt voelde zich te 'verontschuldigen' toen bleek dat zijn herhaalde ontkenningen vals waren, toont zijn trieste wanhoop en niemand zal zich door zijn onoprechte woorden laten beïnvloeden."

Sean 'Diddy' Combs

In de video zegt Diddy: "Het is moeilijk om na te denken over de donkerste tijden in je leven", begint hij zijn video. "Maar soms moet je dat doen. Mijn gedrag in die video is onvergeeflijk. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden", aldus Diddy.
Ook vertelt hij in de video professionele hulp te hebben gezocht. "Ik kreeg therapie en ging revalideren", vertelt hij verder in de video. "Het spijt me zo, maar ik ben vastbesloten een beter mens te worden. Ik vraag niet om vergeving. Het spijt me echt."

Reacties volgers

De meeste volgers geloven niks van zijn woorden. "Ziek mannetje. Je bent één grote grap", schrijft zanger Jamai Loman. "Het spijt je alleen omdat je gepakt bent", schrijft een fan. "Ik kan me niet voorstellen wat er gebeurde toen je haar terug de hotelkamer in trok", schrijft een vrouw.
diddy4

Niet vervolgd

Cassie en het Openbaar Ministerie kunnen ondanks de gelekte beelden geen zaak meer beginnen tegen Diddy. Omdat de gebeurtenissen verjaard zijn, wordt Sean 'Diddy' Combs dus niet vervolgd. Het is namelijk voorbij de vijf jaar. Cassie diende in november vorig jaar een aanklacht tegen Diddy in voor mishandeling en verkrachting. De beschuldigingen die hierin werden gedaan, lijken volgens CNN sterk op de geweldpleging die op de opgedoken camerabeelden te zien is. Cassie en Diddy schikten niet veel later. De twee hadden tussen 2007 en 2018 een relatie.
Bron: CNN, Instagram Sean 'Diddy' Combs, BSR Agency