54556233 bsr agency

Zoon van Diddy, 'King' Combs, aangeklaagd voor misbruik

Net binnenapr 05, 17:55
Christian 'King' Combs, een zoon van Sean 'Diddy' Combs, is aangeklaagd voor seksueel misbruik. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone. Een vrouw beschuldigt de 26-jarige Christian ervan dat hij haar in 2022 probeerde te dwingen tot orale bevrediging.

Zoon Diddy

Het incident zou in 2022 hebben plaatsgevonden op een luxe jacht dat door de familie Combs was gehuurd voor een reis naar Sint Maarten. De vrouw in kwestie, Grace O'Marcaigh, was werkzaam op het jacht.
Haar twee advocaten hebben de zaak aangespannen. Zij stellen dat Christian hun cliënt zou hebben gedwongen om meerdere shotjes alcohol te nemen. Ook zou hij haar bij de arm hebben gegrepen, zodat zij niet weg kon komen. "Ze was behoorlijk bang en besefte dat ze zich in een zeer gevaarlijke situatie bevond", aldus de advocaten. De nu 25-jarige O'Marcaigh beweert dat Christian haar nek en gezicht kuste, waarna hij haar benen, borsten, anus en vagina betastte.

Bioscoop

O'Marcaigh zegt ook dat Christian haar later in de bioscoop op het jacht in het nauw dreef en "extreem agressief" werd. Hij zou zijn kleren hebben uitgetrokken, waarna hij haar opnieuw bij haar armen greep en probeerde te dwingen om hem oraal te bevredigen.
Sean 'Diddy' Combs is de laatste tijd veel in het nieuws geweest omdat hij wordt beschuldigd van seksuele uitbuiting. Eind maart vonden invallen plaats in huizen en panden van de artiest. Diddy is de afgelopen periode meermaals aangeklaagd om verkrachting.
Via ANP