1

Selma Omari zet miljoenen appartement te koop! (Beelden)

Entertainmentmei 04, 13:09
De woning van Selma Omari staat te koop. Het is niet zomaar een woning, het appartement staat namelijk voor 1,1 miljoen euro te koop.

Selma Omari zet woning te koop

De influencer heeft al jaren een succesvolle carrière. Ze plaatst vlogs op YouTube, maar is ook actief op Instagram waar ze inmiddels meer dan 500K volgers heeft.
Het juicekanaal, RealityFBI deelt op Instagram: "We hebben ontdekt dat Selma Omari wil verhuizen. Haar appartement in Rotterdam staat sinds kort te koop. Voor het optrekje op de 32e verdieping van een grote woontoren moet je flink in de buidel tasten." Het appartement staat op de website van Funda.
Volgens het juicekanaal zou de influencer eerder hebben aangegeven dat ze graag naar Amsterdam wil verhuizen.

Selma 'cosmetische ingreep'

Onlangs plaatste Selma een paar TikTok video's die voor de nodige kritiek, maar ook lof zorgen. Haar volgers denken dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan en gaan dan ook massaal los over wat ze er van vinden.
In de TikTok video die Selma Omari heeft gedeeld wordt ze erop gewezen door meerdere volgers dat ze iets aan haar zelf heeft gedaan. Tegenwoordig is dat geen geheim bij vele vrouwen, maar Selma lijkt zich niks van de reacties aan te trekken. Het is daarom ook niet bekend of ze echt iets heeft laten doen en wat ze precies heeft gedaan. Volgens haar volgers zou ze iets bij haar ogen hebben gedaan.
Er werd massaal gereageerd op de video's. Een volger schrijft: "Waar heb je jou ogen gedaan? Staat je echt mooi" "Selma u look Gorg babes, zou alleen die eye lift iets minder doen, je kan het altijd verminderen. Het is net iets te strak. But if no, then u do u babes. Still gorgina ❤️" en een ander volger vindt dat de rest overdrijft: "Jullie overdrijven zo erg, het staat haar gewoon mooi en ze is nog knapper geworden!".
Bekijk hier een foto van Selma's appartement
schermafbeelding 2024 05 04 om 132029
Bron: Instagram, RealityFBI