Stepherd - Ho Maar #AXEDREWIND

Entertainmentmei 30 2014, 14:08
Elke week rewinden we terug naar een van de eerste releases van een gevestigde artiest. Voor de eerste in deze reeks kijken we terug naar Stepherd !
In de zomer van 2000Steph (lees 2006) kwam Stepherd, toen der tijd onder de naam Steph, met zijn debuut video “Ho Maar”. Destijds kon je de nieuwste clips niet vinden op Youtube maar op een van die shady Urban websites. Op een van die sites kon je de videoclip van Steph vinden. Die video had bijna alles wat je toen wilde zien in een clip, bier, special effects en flippo's! Het miste alleen een paar mooie chicks. Als je ons des tijd had gevraagd wie de nieuwe sensatie zou worden hadden we alle Steph genoemd. Die website is nergens meer te vinden maar Steph gelukkig nog wel!
Van zijn debuut EP 2000Steph kunnen we ons weinig herinneren, maar “Ho Maar” vergeet je zeker niet zo snel! De track was toen der tijd geproduceerd door de productie duo Cris & JayJay met de video verzorgt door een van de vrienden van Steph (Ralph Winter). Mis ook zeker niet de nieuwste video van Stepherd samen met Skinto “Killin It”
en zet 6 juni alvast in je agenda voor de “Mooiboy Fissa” EP.