waylon1

Waylon in de problemen, miljoenenvilla te koop gezet: "Gaat om bedrag met zes nullen" (Beeld)

Entertainmentmei 22, 12:53
Waylon schijnt in enorme problemen te zitten. We schreven eerder al over zijn relatie met Bibi Breijman en zijn avonturen. Maar dit gaat nog ietsjes verder dan dat. Volgens weekblad Privé heeft hij een hele grote schuld, en om dat te kunnen betalen moet hij zijn villa verkopen.

Schuld

De zanger zou een grote schuld hebben bij onder andere de Belastingdienst. De financiele problemen zouden zelfs zo erg zijn, dat zijn miljoenen villa in de stille vekoop moet: "Waylon geeft er bewust geen ruchtbaarheid aan", vertelt een bron aan Privé. "Hij hoopt zijn problemen intern op te lossen, zonder dat alles op straat komt te liggen. Hij heeft een enorme schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen."

Villa

De miljoenen villa moet dat bedrag bij elkaar weten te halen. De waarde wordt geschat op 2,3 miljoen euro: "Om daarvan te profiteren is verkoop onvermijdelijk. Hij moet wel", zegt de bron. Het is voor Waylon de afgelopen jaren ook niet heel makkelijk geweest, daar kwam de corona-pandemie nog tussendoor. "Zijn hele business was ingeklapt, dus ook zijn inkomsten. Uiteraard heeft hij steun vanuit de regering gekregen, zoals veel mensen, maar die moet je allemaal weer terugbetalen. Als dat deels al is uitgegeven, dan heb je een probleem."

Problemen Waylon

Na corona kwam het hele schandaal rond The Voice uit door de uitzending van BOOS. "Als coach verdiende hij een enorm salaris, wat misschien wel het tienvoudige van een gemiddeld jaarsalaris is van iemand die in vaste dienst werkt. Ook dat viel ineens weg en daar was natuurlijk geen rekening mee gehouden", vertelt de bron aan Privé.
Vervolgens kwamen de problemen met Bibi aan het licht: "Zijn fans waren teleurgesteld en opnieuw kwam zijn carrière in een vrije val. Optredens werden gecanceld en opnieuw ging de geldkraan minder snel lopen." Dat maakte het voor Waylon niet makkelijk om geld te verdienen.

25.000 euro vakantie

Volgens de bron ging hij dan ook niet zuiniger leven: "Waylon heeft een gat in zijn hand". Daarnaast geeft hij zijn geld uit aan de meest gekke dingen: "Hij geeft nog steeds zo veel geld uit. Buiten zijn wiet koopt hij de meest absurde dingen. Soms weet hij niet eens wat hij ermee moet doen. Alleen de inrichting van zijn huis al heeft een kapitaal gekost. Het lijkt wel alsof zijn vriendin erin mee gaat. Laatst hebben ze nog een vakantie gevierd in Indonesië, wat zeker 25.000 euro heeft gekost."
Bron: Privé, Instagram Waylon