25702436 bsr agency

Bibi Breijman: "Waylon regelmatig high in huis waar kinderen ook wonen: dochtertje noemt hem 'Papa Stoney'"

Entertainmentmrt 01, 12:39
Bibi Breijman heeft weer van zich laten spreken. In gesprek met &C, het digitale platform van Chantal Janzen, doet ze een bijzondere onthulling over haar man Waylon die wel wat stof heeft doen opwaaien. Volgens haar gebruikt hij verdovende middelen in huis, waar twee jonge kinderen wonen en een zwangere Bibi. ,,Ted zegt soms voor de grap tegen hem ‘papa stoney’”

Waylon

Volgens Bibi gaat Waylon geregeld naar de muziekkelder om tot rust te komen. "Willem (Waylon) heeft thuis een muziekruimte in de kelder en als hij overprikkeld is rookt hij daar af en toe een blowtje", onthulde ze in gesprek met het platform. Verder vertelt ze dat hun kleine al een bijnaam heeft voor haar vader. "Ted zegt soms voor de grap tegen hem ‘papa stoney’, haha!"
Bibi Breijman: "Waylon vaak high bij zijn kinderen: dochtertje noemt hem 'papa Stoney'"

High

De oudste van het stel is vijf jaar oud, maar lijkt al te weten wat haar vader allemaal uitspookt. "Ted zegt soms voor de grap tegen hem ‘papa stoney’, want Willem staat in mijn telefoon met een foto van een baby-uil die stoned kijkt, haha.” Verder vertelt ze dat ze ruimdenkend is wat betreft de opvoeding. "Opvoeding vind ik belangrijk, maar streng? Nee. Ik heb liever dat ze thuis hun eerste blowtje roken dan dat ze het ergens in een steeg doen,'' vertelt ze. Dat betekent dan ook dat Waylon niet de kou in hoeft, wil hij een pret sigaret roken. In de studio die hij in de kelder van hun huis dus heeft, rookt hij dan ook geregeld.

Dealer

Eerder vertelde Waylon zelf al dat hij niet vies was van de verdovende middelen. Wat velen niet weten is dat voordat hij bekend werd met zijn muziek, hij zelf ook dealde. "Ik had een goede vriend die handelde in het goedje en daar deed ik dan af en toe wel eens een klusje voor. Zo leer je die wereld ook kennen", vertelde hij eerder bij het programma 'Sterren op het Doek'.

"Af en toe"

Waylon was niet je typische dealer die op de hoek van de straat stond. Hij pakte het anders aan in zijn tijd. Hij vertelde daarover: "Ik was wel een veilige dealer”, legde hij uit. "Hij had gewoon plekken waar af en toe eens een ‘batch’ naartoe moest. En dan ging ik dan doen. Dat was dan een kroegeigenaar, bij wie je naast een biertje ook wat anders kon bestellen."
Bron: &C, Instagram Bibi Breijman