ontwerp zonder titel 6 5

Bibi Breijman onthult pikante intieme details Waylon's falen in bed en vreemdgaan

Algemeenaug 03 2023, 15:46
Bibi Breijman heeft een boek uitgebracht. Het is een dubbelboek en het heet 'Ik ben Bibi / Poëzie vanuit het Luchtkasteel'. Ze is erg open en kaart allerlei onderwerpen aan. Ook schrijft ze in het boek over haar relatieproblemen met Waylon en zijn .

Levensverhaal Bibi Breijman

Ze deelt in het boek haar kindertijd, maar ook de problemen met Waylon komen voorbij. Het vreemdgaan, maar ook dat ze weinig het bed met elkaar delen. Dit heeft volgens Bibi te maken met wat mannelijke problemen bij Waylon. Ze neemt het hem heel kwalijk dat hij het plezier buiten hun relatie heeft gezocht en haalt echt uit naar hem.
Bibi over Waylon's bed prestaties: ‘Als een roze olifant in de kamer met een ontoegankelijke slurf stond er iets naast ons wanneer we het bed deelden en het anders liep dan de hartstochtelijke aanwakkering van tien minuten daarvoor beloofde’, aldus Breijman.
Ze vertelt in haar boek waarom ze er nooit eerder echt op is ingegaan: "Ik wilde hem niet onzeker maken door er de volgende ochtend tijdens mijn havermout met banaan over te beginnen. Dus we hadden het er gewoon niet over. Jawel, taboes bestaan dus ook binnen je relatie".
Ze neemt ook geen blad voor haar mond betreft het gebrek aan sensuele momenten in de slaapkamer: "Ik ben nog geen dertig, is dit dan het intieme leven dat je hebt als er meer dan genoeg vlinders aanwezig zijn om wekenlang het bed op te lichten? Hoe groter mijn verlangens, hoe ontoegankelijker de kamerolifant".

Waylon

In het boek reageert Waylon ook op Bibi. Hij reageert op haar frustraties: "Ik kan je niet geven wat je verdient, ik ben niets waard! "Hij zei dat ik dat stukje dan maar bij iemand anders moest zoeken.' Op een gegeven moment was Bibi er klaar mee: "Ik swipete door mijn DM, maar ik was te kieskeurig, en kreeg van veel van de aanmeldingen in mijn inbox acuut smetvrees. Frustraties die eindigden in onbegrepen ruzies, jankbuien, knuffels en depressies."
Ze sluit af "Ik haat het zo erg dat ik zo van hem hou. Maar ik kon echt niet toegeven aan zijn menselijkheid."

Verwijderd

Onlangs deelde Bibi dat ze zich niet langer van haar beste kant zal laten zien op sociale media. Ze deelde dit nieuws via een Instagram-bericht. Dit zou namelijk niet meer mogen.
“Oeps. Ik zie zoveel reten op Instagram, maar die van mij was rete tegen de richtlijnen in. Ik heb de andere video’s dus maar verwijderd”, schrijft Bibi bij een geblurde muziekclip van haar nummer. Deze aankondiging komt kort nadat ze haar nieuwste nummer ‘Toverdrank’ heeft uitgebracht, waarin ze een opvallende videoclip heeft laten zien.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, RTL Boulevard