sneijdervriendin5

Wesley Sneijder en Romy Lukassen weer samen gespot: "Bbq met de familie" (Beeld)

Entertainmentmei 21, 9:22
Wesley Sneijder is weer gespot met zijn nieuwe vriendin. Hij was namelijk in Turkije om zijn oude voetbalclub Galatasaray te bezoeken en dat is niet onopgemerkt gebleven. Wesley deelde op zijn Insta story namelijk dat hij daar was, tegelijkertijd plaatste iemand anders ook een story ergens verderop in Istanbul.

"Bbq met de familie."

Naast dat hij zijn oude club bezocht in Istanbul, was hij daar ook om te genieten. Niet alleen van de zon, maar ook met een BBQ. En toevallig postte Romy Lukassen op dat moment ook een filmpje van een familie BBQ met de caption: "Bbq met de familie." De twee waren dus samen op de BBQ, wat suggereert dat Wesley al onderdeel is van de familie. Waarschijnlijk zijn Wesley en Romy al wat langer samen. "Dat kan geen toeval zijn", valt te lezen.
Tekst gaat verder onder de foto..
sneijdervriendin4

Romy Lukassen

De geruchten gaan dat het stel al een tijdje samen is. RealityFBI had de twee al eerder in oktober 2023 gespot: "In oktober 2023 was het stel ook stiekem op vakantie". In de post vertellen ze verder: "We zagen Wesley toen aan tafel zitten bij Romy, via de weerspiegeling in haar zonnebril. Sindsdien doen ze heel geheimzinnig." Het stel was toen in Casablanca op vakantie.  In augustus 2023 postte hij al iets waar Romy in te zien was, en de dag erna was het andersom. Tussen Romy en Wesley zit een leeftijdsverschil van 18 jaar.

Wesley

Wesley Sneijder had een relatie met Yolanthe Cabau, in 2019 strandde het huwelijk tussen de twee. Samen hebben ze een zoontje, Xess Xava. In een eerder interview liet hij al weten dat hij veel fouten heeft gemaakt in zijn huwelijk en dat hij daar spijt van heeft. Toen hoopte hij dat het nog goed kwam tussen hem en Yolanthe en zette alles verder opzij: "Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje."
Eerder dit jaar werd Wesley nog zoenend gespot met de 23-jarige Megan Desaever, bekend van haar deelname aan Ex On The Beach en Temptation Island. 
Bron: Instagram RealityFBI, Wesley Sneijder, Romy Lukassen