eotbmegan3

Megan (EOTB) doet bizarre onthulling: 'Naar bed met drie broers geweest' (Beeld)

Entertainmentmei 20, 14:41
Megan Desaever uit Ex On The Beach: Double Dutch doet een bizarre onthulling op de social kanalen van MTV Nederland. De realityster is momenteel te zien in het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma, wat volgens volgers misschien wel de heftigste seizoen ooit is. Zo vertelt ze op de Insta van MTV dan ze met drie broers naar bed is geweest.

Onthulling

Hoe het hele verhaal precies in elkaar steekt, vertelt ze in de video: "Ik heb een keer twee broers op een avond gen***t", zegt ze. "Ze wisten het niet van elkaar." Ze gaat verder: "En toen was die broer in slaap gevallen. Toen ben ik naar beneden gegaan en was die andere broer wakker. Die was ook zo knap. En toen heb ik met hem ook nog gen***t. Toen ben ik weer naast die andere broer gaan liggen."

Derde broer

Maar dat was nog niet alles. Een goede vriend van de broers, eigenlijk een soort derde broer, is ook nog naar bed gegaan met Megan. Ze vertelt daarover: "En de beste vriend heb ik ook nog gehad. En een beetje later die derde broer ook nog. Maar niet in die 24 uur."

Megan

Eerder deed Megan mee aan het programma Temptation Island, waar ze met haar vriend Kevin meedeed. Dit liep vrij slecht af, waarbij we vooral dé welbekende opmerking "de kaas komt uit haar oren" van Kevin herinneren. Megan papte op haar beurt aan met verleider Joshua, wat afliep in een kortstondige, maar vurige romance. Na afloop van het programma bleven de twee zelfs eventjes daten.

Celstraf en boete

Overigens is ze vorige maand samen met haar vader veroordeelt tot een celstraf en een boete voor het niet betalen van belastingen over haar Only Fans inkomen. In een interview vertelde ze dat ze geen belasting betaalde, waarna er een onderzoek werd ingesteld naar haar. Megan raakte begin 2023 verwikkeld in een belastingschandaal. De realityster kreeg 10 maanden cel met uitstel opgelegd en een boete van 8.000 euro. Haar vader werd veroordeeld tot 15 maanden cel en 8.000 euro boete. Vader en dochter moeten ook 32.290 euro aan onterecht verkregen overbruggingskredieten en 21.860 aan coronahinderpremies terugbetalen.
Bron: Instagram MTV Nederland, Instagram Megan Desaever