1

Dilan Yesilgöz biedt Tim Hofman geen excuses aan! (Beeld)

Entertainmentmei 18, 11:37
Dilan Yesilgöz vindt het niet nodig om excuses aan te bieden aan Tim Hofman. Dat zei de demissionair minister van Justitie en Veiligheid vrijdagavond in het tv-programma Vandaag Inside.

Dilan Yesilgöz geen excuses aan Tim Hofman

"Nee, want ik vind niet dat het nodig is", antwoordde Yesilgöz op de vraag van presentator Wilfred Genee of zij excuses had aangeboden aan Hofman. De programmamaker riep eerder deze week op X op om beelden met hem te delen als mensen door de politie waren mishandeld tijdens demonstraties. De demissionair minister reageerde op haar beurt of Hofman ook beelden wilde hebben van relschoppers die journalisten beletten in hun werk of zelf agenten en de "Joodse gemeenschap" belagen. Volgens Hofman zette Yesilgöz hem "op het schavot" met haar bericht.

'Rellen' in Amsterdam

Volgens Yesilgöz ging het eerder deze week bijvoorbeeld in Amsterdam niet om demonstraties, maar om rellen waarbij de politie mensen sommeerde om weg te gaan. Zij voegde dan ook alleen "een suggestie" toe aan de oproep van Hofman. "Een journalist gaat altijd zelf over wat hij vraagt en doet, maar ik zou als minister van Justitie en Veiligheid echt niks waard zijn als ik niet zou opkomen voor mijn agenten." Yesilgöz voegde eraan toe dat er overigens onderzoek wordt gedaan als agenten zich wel degelijk misdragen hebben tijdens demonstraties. "Dan moet er gewoon onderzoek komen, dat mogen ook journalisten doen."

Tim Hofman doet na 21 jaar weer vechtsport

Onlangs deelde Tim op sociale media dat hij voor het eerst sinds 21 jaar weer in een dojo heeft gestaan. Een dojo is een zaal waarin Japanse zelfverdedigingskunsten of vechtsporten worden uitgevoerd zoals jiujitsu, judo en karate. Het is verder niet bekend niet waarom Tim heeft besloten om dit na 21 jaar te doen, maar daar zal hij vast zijn redenen voor hebben.
Daarnaast schrijft Tim bij het bericht dat hij zich afraagt hoe hij zijn bloeduitstortingen gaat combineren met zijn presentatiewerk:"Weet nog niet PRECIES hoe ik mijn bloeduitstortingen ga combineren met mijn presentatiewerk ."
Bekijk hier de reactie van Yesilgöz in Vandaag Inside
Bron: Instagram, ANP, Vandaag Inside