Enzo Knol in jubileumeditie van Het Jachtseizoen

Zaterdag 31 oktober is het weer zover, StukTV start een nieuw seizoen Het Jachtseizoen en voor jubileumeditie dagen ze niemand minder dan Enzo Knol uit.

Het YouTube-kanaal van StukTV heeft ondertussen al 2,4 miljoen abonnees. Zij beginnen een nieuwe serie van Het Jachtseizoen waar niemand minder dan Giel, Thomas en Stefan de deelnemers zijn. Voor het programma kruipen de BN’ers voor een dag in de huid van een crimineel. In de eerste aflevering probeert Youtuber Enzo Knol aan het trio te ontsnappen, denk je dat het hem lukt?

Enzo Knol in Het Jachtseizoen

Het Jachtseizoen heeft al meerdere keren de prijs van beste serie in de wacht gesleept en vorig jaar was de aflevering met Bram Krikke het meest bekeken entertainment video op YouTube. Deze episode haalde maar liefst 3 miljoen views! Al sinds het begin van de serie wordt Enzo Knol aangedragen dor de volgers van StukTV en in dit jubileumseizoen v aan Het Jachtseizoen is het eindelijk zo ver! Niet alleen Enzo Knol, maar ook rapper Lil’ Kleine, Gaby Blaaser en Jandino Asporaat worden achtervolgd. StukTV liet ook eerder deze maand weten dat ze gaan stoppen met de woensdag opdrachten. In de plaats daarvan komen ze in 2021 met gloednieuwe series.

Bron: Shownieuws