Skip to main content

Een heftig gerucht over EOTB reality ster en zijn vriendin Olivia. Deze zouden namelijk een flinke ruzie hebben gekregen op een strandfeest, en er zouden zelfs klappen zijn gevallen.

Dat melden bronnen die aanwezig zouden zijn geweest en het koppel zouden hebben gezien aan RealityFbi. Het zou mis zijn gegaan op het Papagayo Beach Resort. De bron vertelt: “Zo leuk hebben Dennis en Olivia het niet. Onze dochter was daar ook op vakantie. Op een strandfeest zat Dennis aan een ander meisje. Olivia sloeg Dennis. Dennis sloeg terug.

En verder zegt de bron: “Ze lag een kwartier knock-out. Echt. Beveiliging had nog nooit zoiets meegemaakt. Ze mocht later het huisje niet meer in van ‘m. Dus grote bonje. Niet opgepakt, dus heel mooi aan de buitenkant doen. M’n dochter zat naast ze in een huisje. Ze lag voor haar op de grond. Ze gaan weer met elkaar maar vraag niet hoe. Ze ramde op de deur; ‘Laat me erin!!!’” Hier meer:

UPDATE: Het koppel heeft gereageerd en meent dat er wel ruzie is gewest maar dat er geen klappen zijn gevallen en zeker niet iemand KO is gegaan.. Het kanaal gelooft er echter niet veel van..

Hieronder de berichten en reactie:

Bekijk hier de video