Skip to main content

Vandaag maakte Temptation en EOTB ster Megan bekend dat zij een nieuwe liefde heeft. Zij ging na een turbulente periode uit elkaar met Joey, en is nu samen met EOTB ster Marc Junior. Maar Marc zou niet helemaal eerlijk zijn geweest: hij zou op dat moment nog met een andere dame bezig zijn.

Marc Junior en Megan

Dat verklaart althans een dame aan een juice kanaal die beweert met hem samen te zijn geweest op dat moment, een dame genaamd Lydia. Junior zou zelfs vorig weekend nog op haar verjaardag geweest zijn. Marc heeft haar een berichtje gestuurd dat hij de fout in is gegaan op Cherso.

Dame Onthult

Het bericht “Heyy lydia sorry ik ben in fout geweest was ook beetje mijn fout om naar cherso tegaan terwijl ik eigenlijk met je bezig was heb me beetje laten gaan daar was niet heb dingen gedaan die ik eigenlijk had belooft aan jou om niet te doen”

De dame zegt dat ze al 2 maanden aan het daten waren: “We gingen echt al 2 maanden samen, ik was zelfs met hem totdat hij het vliegtuig instapte voor cherso. Nog geen 12 uur later ging hij al vreemd met Megan”

Bekijk hier het hele verhaal:

Via Instagram, Tiktok