Er komt een supervette levensechte Mario Kart baan in Utrecht! (Video)

Speelde jij vroeger Mario Kart tot je je vingers niet meer kon bewegen? En is het je grootste droom om zelf als Luigi of Toad over zo’n geniaal circuit te scheuren? Race dan snel naar Utrecht, want daar komt binnenkort een levensechte Mario Kart baan!

Vanaf volgend jaar kun je keihard rondscheuren en driften als een ware Mario bij Crazy Karts in Utrecht. Hun kartbaan is momenteel ‘under construction’ om getransformeerd te worden in een waar Mario Kart paradijs. En aan de eerste beelden te zien, wordt dat super vet.

Helemaal in Mario Kart-stijl

Alle echte Mario Kart-fans zijn natuurlijk bekend met het verzamelen van de gele sterren. Crazy Karts heeft daar een eigen variant op bedacht: gele kruizen. ‘Drift met je kart door de bochten maar pas op voor de gele kruizen. Verzamel diamanten om een nog snellere rondetijd neer te zetten’, aldus de website.

Rook, licht en geluidseffecten

En daar blijft het niet bij. Volgens de website is Crazy Karts namelijk niet te vergelijken met een normale kartbaan. Door gebruik te maken van rook, licht en geluidseffecten, wordt het een ervaring om nooit te vergeten. Ook zijn de karts voorzien van de nieuwste technologie, waardoor ze verschillende tekens op de baan herkennen. Zo gaat je kart minder snel als je over een verkeerd teken rijdt en krijg je een megaboost wanneer je over een pijl scheurt.

Kan je niet wachten om een rondje te scheuren? Vanaf 2021 kun je jouw race boeken bij Crazy Karts!

Bekijk de baan op onderstaande video:

Bron: Crazy Karts, YouTube

Lees ook: