Skip to main content

Tupac Shakur (Photo by Steve Eichner/WireImage)

Er zijn talloze theorieën over hoe Tupac Shakur zijn dood in scene zou hebben gezet en nog zou leven. Volgens de nieuwste buzz woont hij tegenwoordig in Cuba, waar hij best vaak een feestje zou pakken samen met Rihanna, tenminste als we het internet en wat Britse media mogen geloven.

Er zijn namelijk weer foto’s online verschenen waarop de legend te zien is met de 27-jarige Rihanna, nadat in 2012 voor het eerst een pic van de 2 verscheen. De foto’s werden gepubliceerd door het Engelse blad The Sun en werden overgenomen door veel andere bronnen, nadat er een buzz ontstond op social media en de foto’s zich razendsnel verspreidden.

tupac-leeft

tupac-leeft-2

Op de foto’s ziet hij er echter nog verdacht jong uit voor zijn 44 jaar die hij nu zou zijn. Verder zijn er pics geupload die bewijzen zouden moeten dat de foto’s bewerkt zijn:

2pac-rihanna1

2pac-rihanna2

Zoals bekend is dit zeker niet de eerste keer dat Pac in het openbaar gezien zou zijn. Hieronder een video die nog een aantal gevallen laat zien waarbij 2Pac gespot zou zijn:

Of dit allemaal waar is laten we aan de fans over. Zolang het mysterie rondom de dood van 2Pac niet opgelost is zullen er nu eenmaal altijd theorieën blijven ontstaan.

Mis Niet: Diddy zou betrokken zijn geweest bij de moord op 2Pac, mensen eisen uitleg

 
 
Bron: The Sun/The Mirror/Twitter
 

Leave a Reply