Deze zieke Escalade twv € 500.000 is van binnen de meest luxe auto die je ooit hebt gezien!

meest luxe auto die je ooit hebt gezien

Een Cadillac Escalade is normaal gesproken al geen simpel wagentje, maar deze speciale ‘Sky Captain’ uitvoering, ter waarde van een half miljoen euro, is van binnen ongetwijfeld de meest luxe auto die je ooit hebt gezien.

Bij een luxe auto denk je normaal gesproken misschien aan een Rolls Royce, een Bentley, een Maybach of de betere uitvoering van een Mercedes S klasse. Deze kogelvrije Escalade laat al deze limousines echter moeiteloos achter zich op het gebied van luxe. Ziet hij er van buiten al redelijk dik uit, binnen valt je mond open van verbazing.

De Escalade is gebouwd door Lexani Motorcars, een bedrijf dat zich bezig houdt met het bouwen van custom gemodificeerde luxe auto’s en de Sky Captain is een voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is. Van binnen lijkt de Sky Captain dan ook meer op een privé-jet of een hotelkamer dan een auto, dankzij onder meer de gigantische leren fauteuils, 24-karaats goud details, touchscreen bedieningen, tapijt, sfeervolle verlichting en niet te vergeten een 48 inch LED tv.

Neem een kijkje in de meest luxe auto die je ooit hebt gezien:

meest luxe auto die je ooit hebt gezien
meest luxe auto
meest luxe auto

Bron & beeld: Gewoonvoorhem.nl

Ben je toch meer van het grotere werk, dan is dit megajacht twv 300 miljoen euro misschien wat voor je: