Skip to main content

Estelle Cruijff onthult dat ze waarschijnlijk niet meer single is. Opvallend, omdat ze vrij weinig loslaat over haar liefdesleven. Dit laat ze weten middels een populaire trend die heel Instagram overgaat. Je kan namelijk op Instagram een lijst delen met allemaal informatie over jezelf, Estelle is niet de eerste bekende Nederlander die meedoet aan deze trend.

Estelle Cruijff liefdesleven

Estelle deelt haar lijstje op sociale media en verrast haar volgers met een onthulling. Ze deelt mee dat ze momenteel gelukkig is in de liefde, maar ze houdt de details over haar huidige relatie nog geheim. Naast deze onthulling over haar liefdesleven, deelt ze ook haar voorliefde voor Italiaans eten en haar passie voor de kleur rood.

Estelle Cruijff onder vuur

Onlangs kreeg Estelle nog een hoop kritiek online over een foto, mensen menen dat haar billen een stuk groter, ronder, en strakker lijken dan normaal. Volgens volgers zou dit komen door het soort broekje dat ze draagt. Volgers van de influencer hebben wel vaker kritiek op de blondine. Meestal trekt ze zich daar weinig van aan. “Haar billlen vind ik persoonlijk wat onnatuurlijk, maar als zij het mooi vind is het goed. Ze ziet er toppie uit”, zegt een iemand bijvoorbeeld. “Wat is er met je bil gebeurd? Ik ben in de war”, zegt iemand anders onder de foto.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Shownieuws