Skip to main content

Tijdens de Eurovisie Songfestival worden ook de kleinste eilandjes bij betrokken en vertegenwoordigd. Zo ook het eiland in de Middellandse Zee, Malta. Emma Muscat is degene die het land dit jaar vertegenwoordigd. Haar instagram foto’s zou je zeker wel willen zien.

Emma Muscat

De Eurovision Songfestival 2022-deelneemster, Emma Muscat, komt uit een van de rijkste families van Malta. Ze zou al heel vroeg begonnen zijn met het maken van muziek. Haar specialicatie zit namelijk ook in het klassieke pianospelen.

In 2016 bracht zij haar eerste single uit, gevolgd door de tweede in 2017. Alhoewel ze afkomstig is uit Malta, werkt zij over het algemeen in Italië. In 2018 deed ze daar mee aan de talentshow Amici di Mari De Filippi. Ze haalde met een vierde plek het podium niet, maar desondanks wist ze een contract te bemachtigen.

Eurovision Songfestival

Verder zal zij van het jaar een album uitbrengen en zal ze meedoen aan de grootste internationale zangwedstrijd. Emma heeft een mijlpaal bereikt met haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. Ze mag daar zeker trots op zijn, omdat velen wel dromen om in haar schoenen te staan. Met het nummer ‘Out of Sight’ won Emma haar plek op het Songfestival toen ze meedeed aan Malta Eurovision Song Contest 2022. Het nummer ‘I Am What I Am’ schreef ze voor het Songfestival zelf.

Instagram

Emma heeft niet alleen zangtalenten om mee te pronken, maar is ook model. Op haar Instagram-pagina is ook duidelijk te zien waarom. Tijdens het Songfestival is zij erg actief en laat zij ook beelden achter de schermen zien. Zij heeft nu maar liefst 741 duizend volgers op Instagram.

Bekijk hieronder enkele foto’s van Emma:

https://www.instagram.com/p/CUAqvY0Almg/
https://www.instagram.com/p/Cc2tF60NXOx/
https://www.instagram.com/p/CdYQzngN2CU/
https://www.instagram.com/p/CcdFRJBtRTW/

Bron: Man-Man, Instagram

Leave a Reply