Ex van voetballer Jerome Boateng (25) week na breuk dood gevonden

Heftig nieuws uit Duitsland, waar de ex van voetballer Jérôme Boateng (32) dood is gevonden. Kasia Lenhardt werd levenloos aangetroffen in haar woning in Berlijn. 

Ex van voetballer Jerome Boateng

Dit werd vandaag bevestigd door haar goede vriendin Sara Kulka. Zij meldt: ‘Rust zacht. Jij geweldig persoon. Ik mis je en wat had ik graag afscheid van je willen nemen’ ‘Ik hoop dat je nu je rust vindt en dat de waarheid boven water komt. Ik weet hoe graag je dat wilde. Ik zal je nooit vergeten en ik ken niemand die zo goed kon lachen als jij. Ik zal jouw familie veel kracht geven.’

De politie meldt aan BILD: “Gisteren omstreeks 20.30 uur was er een politieoperatie in Charlottenburg op verdenking van zelfmoord. Een levenloos persoon werd in het huis aangetroffen. Er zijn geen aanwijzingen voor schulden aan derden.”

Kasia Lenhardt gedumpt

Kasia werd een week geleden gedumpt door Boateng nadat zij met alcohol op achter het stuur een ongeluk veroorzaakte met zijn auto. Boateng zei toen dat het Tijd was om verantwoordelijkheid te nemen en te handelen in het belang van zijn familie’.

De lokale politie is een onderzoek gestart en heeft nog geen verdachte omstandigheden aangetroffen.

Beelden en meer info hieronder:

Laatste posts van Kasia: