Skip to main content

Ex K3-lid Klaasje verliet alweer even geleden de populairste meidengroep van de Benelux. Zelf zei ze dat het hoofdstuk voor haar is afgesloten. “Het is tijd voor nieuwe dingen in het leven”, liet de Hollandse weten. Hieronder kun je zien dat die nieuwe avonturen haar erg goed staan…

Als deel van de meidengroep K3 moet je natuurlijk altijd een beetje voorzichtig zijn met pikante content. Er kijken dan nou eenmaal ontzettend veel jonge meisjes naar je op. Nu ze niet meer zingt en danst voor het studio 100 fenomeen, mag ze lekker los op Instagram.

Ex K3-lid klaasje

Onlangs deelde ze wat kiekjes in bikini waarop te zien is dat ze nog altijd een prachtig lijf heeft. Ze geniet in een zonnig land van een welverdiende vakantie. Ook al hoeft ze nu niet meer elke dag te zingen en te dansen, fit is ze nog zeker. Haar fans kijken nog altijd graag naar haar afgetrainde lijf.

Het ex K3-lid Klaasje heeft waarschijnlijk naast haar strakke lijf ook nog een hoop van haar volgers te danken aan haar tijd bij de meidengroep. Het originele trio dat ooit als K3 begon is al een hele tijd geen onderdeel meer van de popsensatie.

Bekijk hier de beelden:

ex k3-lid klaasje
ex k3-lid klaasje
ex k3-lid klaasje

Bron: Instagram