Skip to main content

De ex-verloofde van Gordon schijnt in een patroon te zitten, of in ieder geval een sterke voorkeur te hebben. RTL Boulevard is aan het graven geweest om even opheldering te vinden. Nu gaan er beelden rond van de ex verloofde van de zanger met twee van zijn eerdere lovers.

Gordon werd ten huwelijk gevraagd door Gavin, maar de romance was helaas niet van lange duur. Na een flitsbezoek aan zijn Australische aanstaande, werd Goor weer alleen gezien in Dubai.

Vervolgens gingen de geruchten direct borrelen en Evert Santegoeds voorspelde al dat het over was. Vandaag bevestigde Gordon op zijn eigen Instagram dat het inderdaad niet in de sterren stond.

De zanger lijkt erg verdrietig en kan rekenen op veel lieve en troostende berichten. Toch vond de redactie van Boulevard het blijkbaar nodig om de arme man nog een trap na te geven.

Ex-verloofde Gordon

Na wat zoekwerk gaan er nu foto’s rond van Gavin met twee andere mannen die ouder zijn dan hij. Yvonne Coldeweijer deelt de foto’s met daarbij de tekst dat Gavin dus altijd al iets had voor oudere mannen.

Hiermee voeden ze natuurlijk allemaal een beetje het verhaal dat Gavin enkel en alleen op Gordon viel vanwege de inhoud. Maar niet de inhoud van Gordon, maar van zijn portemonnee.

Of dat ook echt zo is, zullen we waarschijnlijk niet snel te weten komen. Maar dat dit verhaal niet zo leuk is voor Gordon om te horen, zal waarschijnlijk wel zo zijn.

De ex-verloofde van Gordon heeft niet per se direct op de situatie gereageerd. Wel deelde hij op zijn eigen Instagram story een clip van een optreden van Sam Smith. De artiest zingt in de clip een stukje van hun lied “Good at Goodbye”. Het lijkt te gaan over de breuk met Gordon.

Bekijk de beelden hieronder:

ex-verloofde gordon
ex-verloofde gordon

Bron: Instagram

Leave a Reply