Skip to main content

Temptation Fabiola kennen we inmiddels als een van de meest speelse en gekste TV-bekendheden van Nederland. Met haar switch naar een muziek-carriere gaat ze nog veel harder los. Maar haar heftige verleden blijkt een grote rol te spelen in haar gedrag.

Fabiola vertelt aan Grazia flink gepest te zijn “Ik heb op zes verschillende scholen gezeten om het pesten te ontvluchten. Er zijn periodes geweest dat ik niet meer naar school wilde. Ik kon mijn gevoelens niet goed uiten en ik moest veel huilen, dacht: ‘Ben ik wel goed genoeg voor deze wereld?’.”

“Ik dacht sterk genoeg te zijn en besloot me aan te melden voor Holland’s Next Top Model. Hier begon het hele verhaal helaas weer opnieuw. Ook toen kreeg ik veel haatreacties. Ik zou ze te dik zijn, te lelijk, en ga zo maar door.”

Niet alleen werd Fabiola jaren gepest, ook verloor ze haar vader. Haar vader overleed aan kanker:
“Sindsdien probeer ik alles uit het leven te halen, want je weet nooit wanneer het afgelopen is. De haat over mijn vader is nooit leuk om te lezen, maar ik ga er niet om liggen janken. Hij wist dat ik bekend wilde worden en van zingen en dansen hou.”

Temptation & Rap carriere:
“Temptation Island heeft mijn carrière een enorme boost gegeven. In het begin viel het nog mee met de haat. Die is pas begonnen, nadat ik mijn broek liet zakken in mijn rap Pppprrrr Gucci Gang. Het ging los op Instagram. Het filmpje was eigenlijk als grap bedoeld, maar mensen namen het serieus. Sindsdien hoor ik alleen nog maar ‘pppprrrr’ als ik buiten kom. Het werd echt een hype, ik dacht: ‘Dit werkt, blijkbaar vinden mensen het interessant’”

“Dat ben ik verder gaan uitbouwen, want het is wel echt wie ik ben. Ik hou ervan om te provoceren en uit te dagen. Als ik negatieve reacties krijg, dan wil ik het randje nog verder op zoeken om mensen te irriteren. Ik heb schijt, waar het mij om gaat is dat ik viral ga. Een paar dagen voordat mijn liedje Stripper Body/Twerk uitkwam, wilde ik mezelf in the picture zetten. Ik zag die bottle cap challenge voorbij komen. Iedereen deed dat met zijn voeten en een flesje water, supersaai. Ik heb een fles Hennessy neergezet, mijn rok naar beneden getrokken, het dopje er met mijn kont afgewipt en een slok genomen. Ik vind het alleen maar mooi als mensen gek worden.”

Hieronder Fabiola’s gewaagde nieuwe video:

Bron: Grazia

Leave a Reply