Skip to main content

Fabrizio en Pommeline begonnnen hun deelname aan Temptation Island VIPS met trouwplannen en werden door de fans gezien als het meest onverwoestbare koppel in het programma. Daar bleek al snel weinig van over, toen Fabrizio de verleiding niet bleek te kunnen weerstaan. In Temptation Gossip praat hij openhartig over hoe hij de fout in ging.

In eerste instantie vertelt de Belg over Lie en hoe alles begon. “Lie was een heel knap meisje. Blond, perfectie bijna. Dus ik had zoiets van: oké, goed… Knap meisje. Afgesproken, sushi gaan eten. Maar verder dan dat is het ook nooit gegaan en achteraf ben ik te weten gekomen dat Pommeline verliefd was op mij. Dat was ook weer zoiets van: Hoezo is zij verliefd op mij? Wat is er zo speciaal aan mij? Ook weer dat onzekere.”

“Uiteindelijk een relatie gehad van anderhalf jaar. Verloofd geweest. Meegedaan aan Temptation, komen we weer thuis. Ik wilde het liefst vooral die band met Julia behouden. Ik wist dat Pommeline daar geen fan van was, maar eerst wou ik haar ook overtuigen van: Het is niet meer dan vriendschap.”

Korte tijd later kwam de tattookoning er echter achter dat hij niet alleen Pommeline maar ook zichzelf voor de gek aan het houden was. “Want we wisten allemaal heel goed dat er tussen mij en Julia wel een soort van aantrekkingskracht was. Die we dan allebei ontkenden en negeerden ook. Naderhand wilde Pommeline dat ik geen contact meer had met Julia of minder, want we spraken elkaar dagelijks. Dat heb ik drie dagen volgehouden. Uiteindelijk ben ik haar weer gaan appen.”

Vervolgens ging hij zelfs verder en kwam het tot stiekeme afspraakjes. “Ik heb het heel lang verzwegen. Ik had gewoon vanaf dag 1 eerlijk moeten zijn en moeten zeggen: ‘Kijk Pommeline, hoe mooi het ook is geweest, het is er niet meer. De vlam is gedoofd en ik heb gevoelens voor een ander. Of ik verlang ernaar om vrij te zijn.’ Maar ik durfde niet op dat moment. Uiteindelijk stortte niet alleen haar wereld in, maar die van mij ook. We woonden samen, we waren verloofd.”

Onlangs liet Pommeline de grote tattoo die ze van hem op haar been had weglaseren. Confronterend”, zegt Fabrizio. “Ik besef nu pas, maanden later, wat ik haar heb aangedaan.” Nadat het ook met Julia niets werd, was Fabrizio nog even samen met Maithé, maar ook die relatie is inmiddels weer voorbij.

Klik hieronder om de hele onthulling van Fabrizio bij Temptation Gossip te bekijken:

Leave a Reply