Skip to main content

In aflevering 6 van Temptation Island VIPS zei Fabrizio als dat hij zich voor ‘voor schut gezet’ voelde door Pommeline, nadat ze het had over het ‘amputeren van haar been omdat ze Fabri’s gezicht daar getatoeëerd heeft’. In de laatste aflevering ging hij nog een aantal stappen verder.

“Ik wil haar vragen hoe ze zo stom kon zijn om zoiets uit te kramen”, aldus een woeste Fabrizio. “Ik heb gezien dat ze het leuk heeft, dat ze duidelijk aan de alcohol zit. Maar ik moet proberen positief te blijven.”

“Ik was de laatste die dit verwacht had. Ik kon totaal niet vermoeden dat ik slechte beelden zou zien”, vervolgt de Vlaamse tattookoning. “En zeker niet dat één van mijn afspraken verbroken zou worden. Wat me het meeste stoort, is dat ze niet zegt: ‘Dat is mijn verloofde, die daarop staat’. Toon een beetje respect, hou je grote apenmond dicht en doe normaal. Ik bewaar mijn afstand constant. Ik zit niet tegen anderen aan, en dat hoeft ook allemaal niet.”

Op haar beurt krijgt Pommeline in aflevering 7 de uitspraken van haar ‘verloofde’ weer te zien tijdens het kampvuur, waarop ze opnieuw in tranen uitbarst. “What the fuck heb ik fout gedaan dan? Dat kan toch niet? Dat kan toch helemaal niet! Wat betekent dit dan? Ik kan echt niet meer, man.”

“Ik wil zo graag naar huis. What the fuck is zijn probleem man? Dit breekt mij echt! Hij heeft weleens gezegd dat ik de vrouw van zijn leven ben. Maar wat ben ik dan nu? What the fuck heb ik mis gedaan? Wat betekent dit nog voor hem? Echt fucking niks!”

Pommeline Fabrizio

Leave a Reply