Skip to main content

Fajah Lourens heeft opnieuw uitgehaald naar Yvonne Coldeweijer. Ze vindt dat ze riooljournalistiek bedrijft en is boos omdat Yvonne het bericht over Fajah’s echte naam niet heeft gerectificeerd.

Fajah Lourens boos op Yvonne Coldeweijer

Yvonne bracht eerder naar buiten dat Fajah zou daten met Ruud de Wild. Sindsdien halen Fajah en Yvonne naar elkaar uit. Fajah reageert in het programma The Friday Move dat ze zich heeft laten triggeren door Yvonne haar uithaal: “Later begon ze dus over dat ik niet Fajah zou heten. Toen heb ik me tóch laten triggeren vertelt ze. Yvonne heeft volgens Fajah bedacht ze niet Fajah heet: “Dat heeft zij bedacht, dat ik zo niet heet. Of haar spionnen.”

Hoe het precies legt Fajah helder uit: “Ja, ja, ik heet Fajah Hanna Nicole, maar ik heb ooit een keer, toen ik me schaamde voor mijn naam Fajah, en we gingen verhuizen van oost naar noord, toen heb ik van mijn twaalfde tot mijn achttiende Nicole aangehouden als naam.”

Yvonne beledigt door Fajah

Fajah gaat ook dieper in op het moment dat Fajah de achternaam van Yvonne verkeerd uitsprak. Ze vertelt: “Ja, ik had haar achternaam verkeerd uitgesproken op tv en daardoor was zij beledig, ik zal haar achternaam niet herhalen, want ik ken hem kennelijk niet. Ze ging daardoor in een aanval en besloot om te vertellen dat ik geen Fajah heet.”

Riooljournalistiek

Fajah heeft spijt van haar reactie op Yvonne. Ze deelde namelijk als reactie op Yvonne haar paspoort. Ze vertelt hierover: “Ik heb toen heel kinderachtig, want ik werd er dus door getriggerd, mijn paspoort gedeeld en haar getagd. En als je een goede journalist bent, dan rectificeer je dus je fout. En dat deed ze dus niet.”

Ze vindt dat Yvonne riooljournalistiek bedrijft: “Zij heeft het dan altijd over de waarheid. ‘De mannen moeten de waarheid vertellen.’ Maar als je er dan zelf achterkomt dat je de waarheid niet vertelt, dan laat je het gewoon staan. Dus mijn opa zou dat riooljournalistiek hebben genoemd.”

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Mediacourant, The Friday Move