Skip to main content

Ruud de Wild zou het volgens de spionnen van Yvonne Coldeweijer gezellig hebben met een bekende Nederlandse dame. Het is al een tijdje uit tussen Olcay en Ruud. Hij heeft Olcay zelfs ontvolgd op Instagram, maar of Olcay ook weet van zijn mogelijke ‘nieuwe vriendin’ is niet bekend.

Ruud de Wild gespot met bekende dame

Afgelopen vrijdag is Ruud met Fajah Lourens gespot. Een bron laat aan Yvonne Coldeweijer weten dat de twee het erg gezellig met elkaar hadden. Ze vertelt in haar Instagram-story: Ruud heeft een nieuwe vriendin en ze laat ook weten dat Olcay Ruud heeft ontvolgd op Instagram. Yvonne vindt dit heel raar en vertelt: Wat super weird is want Ol heeft super veel volgens mij voor hem gedaan. Ik had het idee dat ze nog een goede band hadden en nog afspraken enzo”.

Nieuwe vriendin?

Volgens Yvonne hadden Fajah en Ruud het afgelopen vrijdag erg gezellig in het W hotel. Ze vertelt: Ze waren heel klef. Fajah was met haar vriendinnen en Ruud was alleen en ze waren flirty met elkaar. Ik weet niet of het Fajah is, could be”.

Ruud heeft verder niet gereageerd op de geruchten en Fajah ook niet. Afgelopen jaar was de relatie tussen Fajah en haar vriend ook over.

Relatie Olcay en Ruud

Een tijd geleden gingen Olcay en Ruud uit elkaar. Olcay schreef toen op Instagram: De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent. We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken. (Maar) We houden nog steeds veel van elkaar. We hebben besloten elkaar los te laten in liefde. Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf.”

Bron: Instagram, DenD, Life of Yvonne